Cele mai citite
 


Hunedoara: Pompierii asigură apa la spitalul şi la centrul de dializă Deva
miercuri, 7 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pompierii militari vor asigura, timp de două zile, aprovizionarea cu apă potabilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă şi a Centrului de Dializă Deva, după ce operatorul regional de apă, SC Apa Prod SA, a întrerupt, marţi, furnizarea apei în patru oraşe hunedorene pentru efectuarea unor lucrări de modernizare la infrastructura de distribuţie.
'Pe parcursul celor două zile în care alimentarea cu apă este sistată, pompierii vor face nouă transporturi cu o cisternă a cărei capacitate este de 6.000 de litri de apă', a declarat şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, maior Viorel Demian.

Potrivit acestuia, cantitatea de apă ce va fi livrată spitalului şi Centrului de dializă va asigura funcţionarea fără probleme a unităţilor sanitare.

Apa rece a fost oprită total, marţi dimineaţa, în oraşele Deva, Simeria, Călan şi Haţeg pentru ca operatorul regional de apă, Apa Prod SA Deva să poată efectua mai multe lucrări de modernizare la reţelele de distribuţie şi la două rezervoare situate în municipiul Deva. Cele patru localităţi vor fi realimentate cu apă miercuri, la ora 19,00.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Hidranţi fără furtunuri de apă, în spitalele judeţului Hidranţi care nu sunt prevăzuţi cu furtunuri de apă, instalaţii electrice care utilizează siguranţe necalibrate sau scări de rezervă blocate de fişete cu acte sunt doar câteva dintre deficienţele constatate de pompierii hunedoreni în cadrul unei acţiuni de control efectuată în spitalele din judeţ, în...
Pompierii militari, în sprijinul persoanelor care nu se pot deplasa din cauza ninsorii Angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) ajută persoanele aflate în dificultate, distribuie alimente şi băuturi calde celor aflaţi în nevoie şi asigură necesarul de apă potabilă locuitorilor din zonele afectate de temperaturile scăzute ce au condus la defecţiuni ale conductelor...
Hunedoara: Lucrările de modernizare la policlinica spitalului din Deva s-au încheiat Lucrările de modernizare la policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva s-au încheiat, recepţia oficială a acestora fiind efectuată vineri, după doi ani de zile de la începerea investiţiei ce a fost finanţată prin Programul Operaţional Regional - Fondul European de Dezvoltare Regională.
Brăila: A fost instituit serviciul de permanenţă în toate primăriile, ca urmare a Codului Portocaliu de ninsoare Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a dispus vineri, în şedinţă extraordinară, instituirea serviciului de permanenţă în toate primăriile din judeţ, ca urmare a atenţionării de Cod Portocaliu de ninsoare şi vânt, emisă pentru perioada 16 ianuarie, ora 20,00 - 17 ianuarie, ora 20,00.
Hunedoara: Direcţia de Sănătate Publică a amendat cu 10.000 de lei compania regională de apă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a amendat, luni, cu 10.000 de lei operatorul regional de apă Apa Prod SA Deva, pentru că nu a anunţat la timp că vineri a avut probleme pe reţea, iar parametrii de potabilitate ai apei livrate populaţiei s-au modificat şi nu se mai încadrează în normele legale...
IGSU: Peste 300 de localităţi sunt afectate de viscol Peste 300 de localităţi sunt afectate de viscol, dintre acestea peste 150 sunt izolate din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare, potrivit datelor de marţi, de la ora 5.00, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU),...