Cele mai citite
 


Iaşi: Bolnavii de cancer internaţi la spitalul Sf. Spiridon, mutaţi la Institutul Regional de Oncologie
sâmbătă, 24 martie 2012   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 100 de pacienţi ai Clinicii de Oncologie din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi vor fi mutaţi în imobilul în care funcţionează Institutul Regional de Oncologie (IRO), susţin reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.
Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, susţine că în aceste zile are loc transferul bolnavilor de cancer internaţi la Spitalul Sfântul Spiridon.
De asemenea, pacienţii oncologici care necesită consultaţii şi medicaţie gratuită în ambulatoriu, tratament, internare, se pot prezenta la Institutul Regional de Oncologie Iaşi, din strada General Berthelot nr. 2 - 4.
IRO din Iaşi, singura unitate de profil din Moldova, a încheiat pe 1 februarie primele contracte cu reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate.
În cadrul institutului, care are o capacitate de cazare de 340 de paturi, îşi vor desfăşura activitatea aproximativ 600 de angajaţi, aproximativ jumătate dintre ei fiind transferaţi de la Clinicile de Oncologie şi Hematologie din cadrul Spitalului 'Sfântul Spiridon'.
Lucrările pentru unitatea medicală, unica de profil din zona Moldovei, au fost demarate începând din 1997, destinaţia iniţială fiind de Spital de Urgenţe. Vechiul Spital de Urgenţe a fost desfiinţat, secţiile fiind transferate la Spitalul Sfântul Spiridon. AGERPRES/(AS, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
de willing
Cancerul e o boala,deci se vindeca!

Intra in comunitatea femeilor care sunt mai puternice decat cancerul. Vino sa fii aproape de cele care trec prin aceleasi momente grele ca si tine! Vino sa o cunosti pe Carmen Ungureanu, diagnosticata cu cancer in urma cu un an iar astazi complet vindecata,fericita si libera,pregatita sa te invete si pe tine cum sa te vindeci! Doar zece minute pentru corpul tau in fiecare zi! Doar zece minute pentru sufletul tau frumos! Ce esti dispusa sa faci pentru a te elibera de cancer?

Renunt la fumat
Manac sanatos
Fac miscare in fiecare zi
Petrec mai mult timp cu familia
Merg la intalnirea cu femei diagnosticate cu cancer ca si mine, joi, 7 iunie, la ora 10 00, la Willing, str. Petru Poni nr. 1 bis
Te rog sa te inscrii din timp telefonic la numarul 0758512043 sau prin e-mail la office@willing.ro . Locurile sunt limitate. Grabeste-te! Taxa de participare ti-o facem cadou, adica va fi gratuit pentru tine!

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Tratamente gratuite de radioterapie pentru bolnavii de cancer la Centrul de Diagnostic şi Tratament Oncologic Braşov, 19 iun /Agerpres/- Tratamentele de radioterapie pentru pacienţii oncologici sunt gratuite au declarat joi, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii Centrului de Diagnostic şi Tratament Oncologic din Braşov, precizând că, de la 1 iunie, Casa de Asigurări de Sănătate a alocat fondurile necesare...
Iaşi: Asistenţă gratuită pentru bolnavii de cancer, la Centrului Teritorial de Informare, Consiliere şi Terapie ONCOSUPORT Nord-Est Bolnavii de cancer beneficiază începând de vineri de sprijin din partea specialiştilor din cadrul Centrului Teritorial de Informare, Consiliere şi Terapie ONCOSUPORT Nord-Est.
Iaşi: Ministrul Apărării susţine cauza unui spital de urgenţe Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a dat asigurări, miercuri, că va acorda tot sprijinul pentru ca imobilul care se află în construcţie de mai bine de 16 ani în curtea Spitalului Clinic de Urgenţe să devină funcţional.
Iaşi: Managerii spitalelor ieşene sunt nemulţumiţi de noua clasificare Managerii spitalelor ieşene sunt nemulţumiţi de noua clasificare a Ministerului Sănătăţii, conform căreia acestea sunt incluse în categoria a II-a, singura excepţie fiind Spitalul "Sfântul Spiridon", clasificat în categoria I, dar şi acesta cu amendamente de conformare până la sfârşitul anului.
Ladislau Ritli: Institutul de Oncologie de la Iaşi, la standarde ridicate Institutul Regional de Oncologie din Iaşi va fi unul dintre cele mai performante instituţii de profil din ţară, a declarat ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, cu ocazia unei vizite efectuate marţi la unitatea medicală.
MS: Anul 2013 va fi unul de reorganizare a Programului naţional de oncologie Ministerul Sănătăţii asigură bolnavii de cancer, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului, că Programul naţional de oncologie se înscrie între priorităţile şi obiectivele anului 2013, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei emis luni.