Cele mai citite
 


Whitney Houston a murit înecată după ce a consumat cocaină (raportul medico-legal)
vineri, 23 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Washington, 23 mar /Agerpres/- Moartea cântăreţei americane, Whitney Houston, survenită în luna februarie, în camera sa din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, a fost cauzată de o înecare produsă după ce artista consumase cocaină, a declarat joi biroul medicului legist care a investigat acest deces, transmit agenţiile internaţionale de presă.
Consumul de cocaină, asociat cu problemele cardio-vasculare, au contribuit la decesul cântăreţei, care s-a înecat 'accidental' în cada plină cu apă, se afirmă în comunicatul medicului legist. Potrivit AFP, Whitney Houston, era cunoscută şi pentru dependenţa sa de droguri şi alcool.

De asemenea, în organismul vedetei s-au găsit urme de marijuana şi de medicamente precum Xanax, Flexeril şi Benadryl, dar legistul precizează că acestea nu au contribuit la deces.

Acest raport medico-legal este unul preliminar, cel final urmând să fie prezentat în circa două săptămâni.AGERPRES/(Sorin Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă sursă de informare despre dependenţă Clinică britanică de top - specializată în tratamentul dependenţei - îşi lansează site-ul în limba română
Arad: Mai mult de 26% dintre elevii arădeni sunt dispuşi să consume droguri Arad, 8 mar /Agerpres/ - Mai mult de 26% dintre elevii arădeni şi-au exprimat disponibilitatea de a consuma droguri, într-un sondaj de opinie referitor la cunoştinţele, atitudinile şi practicile asociate consumului de tutun, alcool şi droguri în rândul elevilor din municipiul Arad, efectuat recent de...
Raport elaborat de OEDT: Un sfert dintre adulţii europeni au consumat droguri ilegale Cel puţin 85 de milioane de adulţi europeni au consumat un drog ilegal într-un anumit moment din viaţa lor, ceea ce înseamnă un sfert din populaţia adultă a Europei, relevă Raportul european privind drogurile elaborat de Observatorul European de Droguri şi Toxicomanie (OEDT) şi lansat marţi.
Cercetători americani au experimentat cu succes pe cobai primul vaccin anti-heroină Un vaccin care combate dependenţa de heroină este o ştire de senzaţie publicată în revista Academiei de Ştiinţe din SUA. Realizat de cercetători coordonaţi de Institutul de cercetare Scripps din California, vaccinul acţionează interceptând substanţele psihoactive din sânge şi împiedicând afluxul lor...
Un nou site despre dependenta la locul de munca Castle Craig Hospital a lansat un nou site in limba engleza cu resurse care sa-i ajute pe angajatori si specialistii in Resurse Umane sa rezolve problemele legate de dependenta de alcool si droguri din companii.
SUA - cea mai mare piaţă de cocaină din lume, cu aproximativ cinci milioane de consumatori Viena, 2 mar /Agerpres/ - Statele Unite continuă să fie principala piaţă de cocaină la nivel mondial, cu 4,8 milioane de consumatori, cu toate că numărul acestora a scăzut în ultimii ani, potrivit Adunării Internaţionale pentru Controlul Impozitării Stupefiantelor (JIFE), transmite miercuri EFE.