Cele mai citite
 


Harghita: Restricţia la vizitarea bolnavilor de la Spitalul din Miercurea Ciuc, ridicată
duminică, 25 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Restricţia privind vizitarea bolnavilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a fost ridicată sâmbătă, după ce s-a înregistrat o scădere a numărului de pacienţi bolnavi de viroze.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, dr. Demeter Ferenc, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că timp de două săptămâni au fost interzise vizitele, după ce şefii de secţie au constatat că numărul pacienţilor care contactează viroze de la aparţinători a crescut.
Întrucât situaţia a revenit acum la normal, s-a luat decizia ridicării carantinei.
Dr. Demeter a precizat că au existat şi cazuri de aparţinători nemulţumiţi de decizie, dar acestora li s-a explicat şi ulterior au înţeles că pun în pericol viaţa rudelor sau a prietenilor aflaţi în spital.
Potrivit sursei citate, s-a permis doar accesul aparţinătorilor persoanelor muribunde sau al celor care aveau nevoie de prezenţa cuiva apropiat în preajmă.
Programul de vizite la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc este între orele 14 şi 16, fiind permise excepţii doar în cazul aparţinătorilor veniţi din alte localităţi.
'Nu se poate ca spitalul să fie ca o gară sau sală de aşteptare, în care lumea vine şi pleacă. Aici se desfăşoară activitate medicală, care poarte fi perturbată. Considerăm că două ore pe zi sunt suficiente iar dacă sunt aparţinători care vin din alte localităţi, le permitem accesul la bolnavi', a spus dr. Demeter. AGERPRES (AS-Gina Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc are nevoie de un RMN Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc are nevoie de un aparat de Rezonanţă Magnetică Nucleară (RMN), atât pentru noua secţie de neurochirurgie care urmează să se înfiinţeze, cât şi pentru pacienţii care sunt nevoiţi să meargă în judeţele învecinate pentru o astfel de investigaţie.
Harghita: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a fost acreditat ca Centru de recoltare de organe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a fost acreditat de Ministerul Sănătăţi ca Centru de recoltare de organe, această activitatea urmând să înceapă în curând.
Harghita: Vizitele la Spitalul Judeţean vor fi sistate, din cauza creşterii numărului de viroze Vizitele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc vor fi sistate, începând de marţi, pe o perioadă nedeterminată, din cauza creşterii numărului de viroze la pacienţii internaţi.
Harghita: La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a debutat în premieră activitatea de neurochirurgie La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a debutat în premieră activitatea de neurochirurgie, iar pacienţii din Harghita nu vor mai fi nevoiţi să meargă să se trateze în judeţele învecinate.
Harghita:Zeci de cazuri sociale fără rezolvare sunt înregistrate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc înregistrează anual zeci de pacienţi, majoritatea oameni ai străzii, care nu au unde să meargă după ce sunt externaţi şi în cazul cărora este dificil să se găsească o rezolvate.
Harghita: Deficitul de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc este în scădere Deficitul de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc este în scădere, după ce tineri specialişti au reînceput să se îndrepte către această unitate sanitară.