Cele mai citite
 


Aproximativ 50 de angajaţi ai MAI - în evidenţele medicale cu probleme ce au necesitat consiliere psihologică
marţi, 27 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 50 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) sunt cunoscuţi în evidenţele medicale cu probleme care au necesitat şi consiliere psihologică, se arată într-un comunicat al MAI, remis, duminică, AGERPRES.
Astfel, la propunerea Direcţiei Medicale din cadrul MAI, au fost demarate procedurile de suspendare temporară a permiselor de port-armă până la o nouă reevaluare medicală şi neimplicarea acestora în misiuni operative.
În acest interval, Direcţia Medicală va monitoriza, consilia şi evalua toţi lucrătorii aflaţi în această situaţie şi va realiza periodic, împreună cu unităţile sanitare din subordine, evaluări cu privire la starea de sănătate a angajaţilor, se arată în comunicatul MAI. AGERPRES/(AS-Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Consiliere psihologică şi orientare profesională pentru şomeri Un număr de 300 de şomeri din Alba vor beneficia gratuit de evaluare psihologică şi orientare profesională, de consiliere profesională şi de activităţi de tip job-club prin care se va asigura creşterea încrederii în forţele proprii, în cadrul unui proiect lansat marţi la Alba Iulia.
Gorj: Primul cabinet de consiliere psihologică aflat în relaţie contractuală cu CJAS, deschis în incinta SJU Târgu-Jiu Persoanele din judeţul Gorj care au nevoie de consiliere psihologică pot beneficia, de aproximativ o lună de zile, de consultaţii gratuite la primul cabinet de profil din incinta ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Ramona Peptan Negreanu...
“Suport și Consiliere pentru Sănătatea Sânului”, un proiect derulat de Asociația M.A.M.E. în sprijinul femeilor din România Asociația M.A.M.E. lansează proiectul “Suport și Consiliere pentru Sănătatea Sânului” cu scopul de a oferi gratuit femeilor diagnosticate cu cancer de sân din România suport, informare, consiliere medicală, consiliere psihologică şi consultanţă juridică.
Un nou centru de servicii de asistenţă socială pentru vârstnici va fi inaugurat joi în sectorul 2 Tratamente de recuperare medicală, consiliere psihologică, cursuri de limbi străine şi multe alte servicii le vor fi puse la dispoziţie gratuit locuitorilor sectorului 2 în cel mai nou centru de recreere pentru vârstnici, care va fi deschis joi, în strada Valer Dumitrescu nr. 33.
ANOSR: Serviciile de consiliere şi orientare în carieră, un mecanism nefuncţional Centrele de consiliere şi orientare în carieră din universităţi sunt funcţionale "numai pe hârtie", susţin reprezentanţii Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), care solicită ministrului delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică...
Asociaţia MAME a înfiinţat Centrul Steluţelor, centru de suport şi recuperare destinat copiilor cu afecţiuni grave din România Asociaţia MAME a inaugurat joi, 27 noiembrie 2014, Centrul Steluţelor, centru de suport şi recuperare destinat copiilor bolnavi de cancer şi alte boli grave din România, unde aceştia vor beneficia, în mod gratuit, de următoarele servicii: consiliere psihologică individuală şi de grup, kinetoterapie...