Cele mai citite
 


Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după o presupusă agresiune asupra unei paciente
marţi, 27 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani a dispus, luni, declanşarea unei anchete administrative, după ce rudele unei paciente au reclamat o agresiune.
Directorul medical al spitalului, Mihaela Miler, susţine că reclamaţia a venit din partea ginerelui unei femei în vârstă de 75 de ani, care s-a plâns că la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a ieşit din sala de operaţie, a fost agresată de una dintre asistente.
'Suntem în anchetă administrativă, în urma sesizării ginerelui pacientei. Vom vedea cine se face vinovat după ce vom lua declaraţii şi de la cadrele medicale', a declarat Mihaela Miler.
Rudele pacientei acuză asistenta că ar fi stins lumina din salon, i-ar fi pus o pernă în cap şi ar fi lovit-o la o mână. Incidentul ar fi avut loc după ce bătrâna ar fi cerut sprijinul cadrelor medicale.
Familia bătrânei a declarat că va depune plângere şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce o sală de operaţii a fost inundată în timpul unei intervenţii chirurgicale Botoşani, 11 nov/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a declanşat, miercuri, o anchetă administrativă după ce o sală de operaţii a fost inundată în momentul în care un medic efectua o intervenţie chirugicală, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de...
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean Mavromati după ce un medic a acuzat asistentele şi infirmierele de incompetenţă Managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", Viorel Iliuţă, a dispus, sâmbătă, declanşarea unei anchete administrative, după ce un medic neonatolog de pe Secţia de obstretică-ginecologie a sesizat lipsa de competenţă a unor asistenţi medicali.
Botoşani: Medici cercetaţi de Colegiului Medicilor, după ancheta de la Maternitate Doi medici de la Secţia de obstretică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani vor fi cercetaţi de Colegiul Medicilor, iar trei asistente vor fi cercetate de Comisia de disciplină, ca urmare a unor încălcări ale normelor profesionale, a declarat miercuri, într-o conferinţă de...
Anchetă la Spitalul Judeţean Botoşani privind furtul cerceilor unei femei care tocmai decedase Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus, miercuri, începerea unei anchete interne, după ce a fost sesizată cu privire la furtul unei perechi de cercei de aur din urechile unei femei care tocmai decedase în spital.
Botoşani: Anchetă la maternitate, după un presupus caz de malpraxis Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, Corneliu Mihai, a dispus, luni dimineaţă, constituirea unei comisii care să ancheteze un posibil caz de malpraxis la Secţia de obstetrică şi ginecologie.
Botoşani: Anchetă la Maternitate după ce un medic a recomandat gravidelor să nască în alt judeţ Botoşani, 3 dec/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus efectuarea unei anchete la Secţia de Obstretică şi Ginecologie, după ce unul din medici a postat pe pagina sa de pe un site de socializare un text în care le recomandă gravidelor să evite să nască la Botoşani şi...