Cele mai citite
 


Ceaiul este recomandat femeilor care vor să aibă copii (studiu)
marţi, 27 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Femeile care beau două căni de ceai pe zi au şanse mai mari să devină mame, arată un studiu american menţionat de 7sur7.be. Amatoarele de ceai sunt cu 27% mai susceptibile să rămână însărcinate decât cele care nu beau.
Femeile care vor să aibă un copil trebuie să nu mai consume băuturi gazoase (cu sau fără zahăr), cele care beau două doze pe zi reducându-şi şansele de maternitate cu 20%.

Studiul a fost realizat de Elisabeth Hatch, cercetător din Boston, pe 3.600 de femei care au încercat activ să aibă copii. Faţă de ceai, cercetările n-au indicat niciun efect al cafelei asupra fertilităţii. Antioxidanţii din ceai sunt benefici atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Autoarea studiului precizează: 'Mi-ar plăcea să spun că ceaiul constituie o cură de fertilitate miraculoasă, dar n-ar fi realist. Mai sunt în joc şi alţi factori.'AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Excesul de zahăr, ce caracterizează regimul alimentar occidental , ar favoriza dezvoltarea cancerului la sân Excesul de fructoză, un tip de zahăr de consum curent, ar putea favoriza apariţia şi dezvoltarea cancerului la sân, potrivit unui studiu desfăşurat pe şoareci. O echipă de cercetători de la MD Anderson Cancer Center, centrul de cercetări în cancerologie al Universităţii Texas, a arătat că fructoza contribuie...
Sucurile fără zahăr nu sunt cu mult mai bune pentru sănătate, comparativ cu cele cu zahăr Două noi studii au identificat o serie de legături între aşa-numitele băuturi răcoritoare dietetice, fără zahăr, şi o stare a sănătăţii mai precară, conform site-ului LiveScience.com.
Cum iti influenteaza dieta alimentara modul in care dormi Se stie ca prea putin somn are impact asupra obiceiurilor alimentare, asupra apetitului, castigului in greutate si asupra altor functii metabolice, dar se stie prea putin despre modul in care diferitele diete joaca un rol in ce priveste cat de bine dormi. Un nou studiu a evaluat dietele si tiparele...
Sarcina dupa varsta de 40 de ani Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Un consum suplimentar de apă plată determină adoptarea unui regim alimentar mai sănătos (studiu) Un consum suplimentar de apă plată determină adoptarea unui regim alimentar mai sănătos, sugerează o echipă de cercetători americani de la Universitatea Illinois, relatează luni passionsante.be.
Copiii concepuţi prin tratamente de fertilitate, mai susceptibili de a avea probleme psihice (studiu) Copiii concepuţi cu ajutorul tratamentelor de fertilitate, cum ar fi fertilizarea în vitro, sunt de trei ori mai susceptibili să aibă probleme psihice, cum ar fi autismul sau schizofrenia, decât cei născuţi în mod natural, susţin cercetătorii danezi, preluaţi de The Daily Telegraph.