Cele mai citite
 


Satu Mare: Aproape 1,9 milioane lei, investiţi în Spitalul Tăşnad
marţi, 27 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 1,9 milioane lei vor fi investiţi în clădirea spitalului din oraşul Tăşnad, banii fiind asiguraţi de Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare.
Potrivit unui comunicat de presă al CJ Satu Mare, transmis AGERPRES, luni a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice anunţul privind organizarea licitaţiei 'Amenajarea clădirii fostei Secţii de Obstetrică- Ginecologie pentru Secţia Pediatrie, localitatea Tăşnad".
Investiţia presupune amenajarea, reabilitarea şi refuncţionalizarea clădirii existente, refacerea şi repararea instalaţiilor sanitare, de încălzire şi electrice.
"Reabilitarea fostului spital din Tăşnad presupune refacerea pardoselii, a zugrăvelii în toate încăperile, schimbarea tâmplăriilor exterioare şi interioare, executarea de recompartimentări, schimbarea învelitorii de tablă plană cu ţiglă ceramic profilată, refacerea şarpantei, izolarea termică a clădirii şi finisajele exterioare", precizează sursa citată.
Valoarea estimată a investiţiei este de 1.891.970 lei, iar termenul de execuţie este de 4 luni.
După reorganizarea sistemului sanitar secţia de obstetrică ginecologie a fost desfiinţată, iar Spitalul din Tăşnad a rămas fără personalitate juridică, fiind transformat în secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de obstetrică ginecologie, printr-un proiect european Secţia de obstetrică-ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură medicală de ultimă generaţie printr-un proiect cu finanţare europeană, derulat în parteneriat cu Universitatea din Debrecen, Ungaria.
Satu Mare: Spitalul din Tăşnad, transformat în secţie, pentru a nu fi desfiinţat Consiliul Judeţean Satu Mare a aprobat, în şedinţa de miercuri, transformarea Spitalului orăşenesc Tăşnad într-o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, pentru ca acesta să nu fie desfiinţat.
Două secţii ale Spitalului Judeţean Satu Mare, complet modernizate Secţiile de Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare au fost modernizare complet printr-o investiţie de 800.000 de lei asigurată de Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare.
Satu Mare: Secţia de ginecologie, dotată printr-un proiect transfrontalier Secţia de ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va fi dotată cu aparate performante printr-un proiect transfrontalier implementat împreună cu Universitatea din Debrecen.
Satu Mare: Rotaţie a medicilor specialişti la spitalul Tăşnad Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare propune realizarea de consultaţii prin rotaţie a medicilor la unitatea din Tăşnad, unde se simte lipsa unor specialişti.
Satu Mare: Licitaţie pentru extinderea Spitalului Judeţean Consiliul Judeţean Satu Mare organizează o licitaţie deschisă pentru reabilitarea şi extinderea Spitalului Judeţean de Urgenţă, contract estimat la 4 milioane de lei, fără TVA.