Cele mai citite
 


Tehnologie de vârf în domeniul medical la ROMMEDICA 2012
marţi, 27 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Târgul Internaţional de Medicină şi Farmacie – ROMMEDICA îşi va deschide porţile în perioada 24 - 27 aprilie 2012, la ROMEXPO pentru a găzdui ce-a de-a XXII-a ediţie a celui mai important eveniment adresat specialiştilor din domeniul medical. 

Manifestarea expoziţională reprezintă o sursă esenţială de informare pentru reprezentanţii sistemului de sănătate atât din mediul public, cât şi din cel privat, din sectoarele:
 
- electro-medicină
- chirurgie
- medicină de urgenţă
- echipament şi dotări pentru spitale şi clinici
- medicină de recuperare
- produse farmaceutice
- IT & C medical
- oftalmologie şi componente optice
- aparatură de laborator
- servicii medicale
- finanţare şi leasing
- estetică medicală, înfrumuseţare şi fitness
- publicaţii de specialitate
 
Pe toată perioada expoziţiei, publicul vizitator va putea asista la prezentări şi demonstraţii live ale tehnologiilor şi inovaţiilor propuse de firmele participante. În completarea programului expoziţional, organizatorii au conceput şi în acest an, o serie de evenimente conexe – conferinţe, seminarii, mese rotunde şi workshop-uri pentru a facilita accesul direct la informare şi networking cu reprezentanţii companiilor producătoare şi importatoare de aparatură de profil.
 
ROMMEDICA este un eveniment organizat de ROMEXPO în colaborare cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România.
 
Programul de vizitare al expoziţiei este următorul:
24 - 26.04.2012 între orele 10:00-18:00.
27.04.2012 între orele 10:00-16:00
 
Pentru mai multe informaţii vă invităm să accesaţi site-ul dedicat evenimentului: www.rommedica.ro

  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ROMMEDICA 2012 Expozitie internationala dedicata specialistilor din sectorul medical si farmaceutic Incepand de marti, 24 aprilie si pana vineri, 27 aprilie 2012, la ROMEXPO - Pavilioanele C1 si C2, va avea loc cea de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, targul ROMMEDICA.
Demonstraţii practice pe un simulator 3D, pentru studenţii de la Stomatologie Studenţii de la Facultăţile de Medicină Dentară vor putea să dobândească experienţă profesională încă din anul III de studiu prin intermediul unui sistem de simulare asistată pe calculator 3D, a declarat prof.univ.dr. Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină...
Noutăţi din cercetare, tehnologie, design şi legislaţie în domeniul medicamentului - dezbătute la Congresul de Farmacie Noutăţi în cercetarea şi utilizarea plantelor medicinale, în tehnologia şi designul medicamentului, dar şi aspecte legislative în domeniul farmaceutic şi de tehnologia informaţiei sunt câteva dintre temele care vor fi dezbătute, de joi până sâmbătă, la Bucureşti, la Congresul Naţional de Farmacie.
Timiş: Două proiecte cu fonduri UE în valoare de 4 milioane de euro vor fi demarate de centrul OncoGen Centrul de Terapii Genice şi Celulare în Tratamentul Cancerului OncoGen din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, unicul de acest fel de la Viena spre limita estică a Europei, va lansa în această săptămână două proiecte europene în valoare totală de patru milioane de euro, potrivit prof.univ.dr.Virgil...
Arad: Ultimele pregătiri pentru deschiderea ediţiei a XXII-a Târgului AR - MEDICA Aproape o sută de firme din Italia, Pakistan, Ungaria şi din România şi-au anunţat participarea la cea de-a XXII-a ediţie a Târgului AR-MEDICA, eveniment organizat în perioada 5 - 7 noiembrie de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) a judeţului Arad la Complexul Expo Arad.
Finanţare nerambusrabilă pentru două proiecte de cercetare de peste 3,7 milioane de euro, la UMF Târgu Mureş Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a câştigat finanţări nerambursabile pentru două noi proiecte de cercetare în cadrul axei de finanţare pentru atragerea de personal cu competenţe avansate din străinătate, în valoare totală de peste 3,7 milioane de euro.