Cele mai citite
 


Prima maternitate particulară se va deschide săptămâna viitoare la Arad
joi, 15 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

O maternitate privată, cu dotări de nivel european, se va deschide, săptămâna viitoare, la Arad, după aproape doi ani de la începerea lucrărilor. (Sursa: Agerpres)

"Plecând de la faptul că în ultimii ani, tot mai multe femei au ales să nască în Ungaria, datorită condiţiilor oferite de spitalele de acolo, mi-am spus că şi noi am putea asigura, aici la Arad, aceleaşi condiţii, dacă nu chiar mai bune. Iar, de aici nu a mai fost decât un pas, realizarea proiectului şi demararea lucrărilor care, la aproape doi ani de la începerea lor, sunt aproape de a fi finalizate", a declarat pentru AGERPRES doctorul Sherzad Asad, proprietarul complexului medical "Laser System", care include şi noua maternitate.

Clădirea care va adăposti noua unitate spitalicească are patru nivele, fiecare având câte 500 de metri pătraţi. La parter şi la primul etaj, va funcţiona o policlinică cu 27 de specialităţi medicale, practic o extindere a celei existente, maternitatea şi secţiile de Obstetrică şi Ginecologie urmând să funcţioneze la celelalte trei nivele ale clădirii.
Valoarea investiţiei depăşeşte patru milioane de euro, sumă ce include şi aparatura medicală de ultimă generaţie, achiziţionată din Germania şi Italia.
Noua unitate spitalicească are 17 saloane cu un singur pat fiecare, saloanele purtând nume de femei luate din Vechiul şi Noul Testament. Sunt asigurate condiţii de tip hotelier, saloanele fiind dotate cu televizor, radio, internet, telefon intern şi internaţional, duşuri cu hidromasaj.
Mai mult, pacientele vor primi tot ceea ce vor avea nevoie, de la periuţă şi pastă de dinţi, la halate şi papuci, toate de unică folosinţă.
"În cadrul spitalului vor lucra 22 de medici specialişti cunoscuţi din Arad şi Timişoara, între care dr. Gheorghe Furău, dr. Iulian Şendroiu, dr. Marius Craina şi dr. Ionel Cioată şi 45 de asistente medicale. Sunt medici de renume din Timişoara, mulţi dintre ei foşti colegi de facultate cu mine, care sunt convins că îşi vor aduce să nască aici o parte dintre pacientele lor", a precizat dr. Sherzad Asad.
"Sigur, toate aceste servicii costă, pentru a putea naşte aici pacientele urmând să achite 1.500 de euro, chiar dacă noul spital se va afla în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate", a adăugat proprietarul spitalului. AGERPRES/(Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Aparatură medicală pentru secţia de nou-născuţi a maternităţii din Braşov donată de Organizaţia Salvaţi Copiii Organizaţia Salvaţi Copiii a donat marţi spitalului de Obstetrică şi ginecologie "dr. I.A. Sbârcea" din Braşov un monitor electroencefalograf pentru secţia de nou-născuţi în valoare de 22.600 de euro, după ce în urmă cu un an maternitatea braşoveană a fost dotată şi cu alte echipamente de ultimă generaţie...
Târgul de aparatură medicală Ar-Medica, a 16-a ediţie Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează între 5 şi 7 noiembrie cea de a 16-a ediţie a târgului internaţional Ar-Medica, specializat în medicină, aparatură medicală, aparatură de laborator, farmacie, stomatologie, optică, ortopedie şi servicii conexe. Evenimentul se va...
Arad: Ultimele pregătiri pentru deschiderea ediţiei a XIX- a a Târgului AR - Medica La Expo Arad Internaţional se fac ultimele pregătiri în vederea deschiderii celei de-a XIX-a ediţii a târgului AR-Medica, târg internaţional de medicină, aparatură medicală, aparatură de laborator, farmacie, stomatologie, ortopedie şi servicii conexe, apreciat de specialişti drept cel mai important eveniment...
Arad: Ultimele pregătiri pentru deschiderea ediţiei a XXII-a Târgului AR - MEDICA Aproape o sută de firme din Italia, Pakistan, Ungaria şi din România şi-au anunţat participarea la cea de-a XXII-a ediţie a Târgului AR-MEDICA, eveniment organizat în perioada 5 - 7 noiembrie de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) a judeţului Arad la Complexul Expo Arad.
Arad: Peste 100 de firme participă la cea de a XVIII-a ediţie a târgului AR-MEDICA Complexul Expo Arad Internaţional al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, găzduieşte, începând de joi, cea de-a XVIII-a ediţie a târgului AR-MEDICA, târg internaţional de medicină, aparatură medicală, aparatură de laborator, farmacie, stomatologie, ortopedie şi servicii conexe, organizat...
Arad: Peste 120 de firme participă Târgul AR-MEDICA Târgul AR-MEDICA, aflat la a 19-a ediţie, s-a deschis joi la Complexul Expo Arad Internaţional.