Cele mai citite
 


Olt: Fostul prefect Octavian Popescu, candidatul PP-DD pentru preşedinţia consiliului judeţean
miercuri, 28 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Managerul Spitalului Caracal, Octavian Popescu, fost prefect al judeţului Olt în timpul guvernărilor CDR şi PNL, a anunţat marţi că va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Olt din partea PP-DD.
"Decizia de a candida pentru CJ Olt a fost una dificilă, în condiţiile în care USL apare ca o maşinărie bine pusă la punct, dar cred că orice elefant poate avea probleme şi consider că sunt şanse reale să înving candidatul USL, pe actualul preşedinte al CJ Olt, Paul Stănescu", a afirmat Octavian Popescu.
PP-DD Olt şi-a anunţat marţi candidaţii şi la municipiile Slatina şi Caracal, precum şi la fotoliul de primar al oraşului Corabia.
Candidatul PP-DD la funcţia de primar al municipiului Slatina este Liviu Moisiu, preşedinte al filialei judeţene de partid, fost manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.
Directorul Romvag Caracal, Ion Dinoiu, a fost prezentat drept candidatul PP-DD la fotoliul de primar al municipiului Caracal, iar actualul viceprimar al oraşului Corabia, Anton Drăguinea, candidatul pentru Primăria Corabia.
Liviu Moisiu a susţinut că PP-DD va avea candidaţi la toate primăriile din judeţ, în prezent fiind desemnaţi candidaţii în 102 localităţi din cele 112 din Olt.
"În cel mult două săptămâni vom avea organizaţii statutare în toate localităţile judeţului şi vom avea candidaţi la toate primăriile. Lucrăm încă pentru întocmirea listelor cu candidaţii pentru consiliile locale", a indicat Moisiu. AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: O ambulanţă a lovit mortal un căruţaş Un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat într-o căruţă, a murit în comuna Coteana după ce o ambulanţă care transporta la spitalul din Slatina o femeie însărcinată a lovit atelajul din spate.
Olt: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut începând de luni Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a crescut în ultimele 24 de ore cu 20 de cazuri, potrivit directorului medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Olt: O ambulanţă şi zeci de maşini blocate în sudul judeţului O ambulanţă care transporta un pacient cu probleme digestive de la Spitalul Corabia la Spitalul Caracal a rămas înzăpezită miercuri pe DN 54, în localitatea Vişina, din cauza vântului puternic care spulberă zăpada de pe câmp pe partea carosabilă.
Olt: Ambulanţă răsturnată într-o intersecţie în urma unui accident rutier O maşină a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, Substaţia Drăgăneşti Olt, care transporta o pacientă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, s-a răsturnat, luni, de mai multe ori, într-o intersecţie din Slatina, după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie, patru persoane fiind rănite în...
Olt: Şeful DSP Olt numit director la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Andrei Iordache, a fost numit luni manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina, după ce fostul manager, Nicu Vladu, a demisionat pentru a putea candida la fotoliul de primar al municipiului Caracal.
Olt: Peste 20% din solicitările la Ambulanţă au fost pentru cazuri de lipotimie Solicitările la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt au crescut marţi, în cea mai călduroasă zi din acest an, cu peste 10%, aproape un sfert din cazurile la care au ajuns echipajele medicale de urgenţă fiind lipotimii, a afirmat directorul medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.