Cele mai citite
 


Programul national de testare gratuita a auzului se apropie de final
miercuri, 28 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 

Campania nationala de testare gratuita a auzului, care se desfasoara la cabinetele de audiologie Audio-Optica din tara, se apropie de final. 

Astfel, cei care doresc sa profite in continuare de acest program, dar nu au reusit inca sa se testeze, au acum ocazia sa beneficieze de un consult gratuit pana vineri, 30 martie.
 
Testarea preventiva este foarte importanta, deoarece pierderile de auz se declanseaza fara simptome vizibile, avertizeaza specialistii Audio-Optica. Astfel, exista numeroase situatii in care pacientii au impresia ca aud bine, cand de fapt au o pierdere usoara de auz (hipoacuzie).
 
Pierderile de auz pot avea mai multe cauze, insa, in cele mai multe cazuri acestea pot fi rezolvate cu succes daca sunt diagnosticate la timp. In caz contrar, pierderea de auz genereaza adesea consecinte complexe. Multe activitati ale vietii de zi cu zi devin din ce in ce mai greu de realizat. Conversatiile cu cei dragi, intalnirile, vorbitul la telefon, privitul la televizor pot ajunge adevarate provocari. In multe cazuri, persoanele care au o pierdere de auz devin retrase si ajung chiar sa se izoleze social.
 
Testarea gratuita a auzului se realizeaza la cabinetele Audio-Optica din tara, unde audiologii clinicii stau la dispozitia publicului pentru consultatii si raspunsuri la intrebari.
 
Fiecare pacient care vine la clinica Audio-Optica este intampinat de catre un specialist care il va consilia si il va orienta catre investigatiile de care acesta are nevoie. Diagnosticul va fi stabilit rapid, cu ajutorul echipamentelor moderne cu care sunt dotate toate cabinetele Audio-Optica, si pe baza acestuia se va prescrie tratamentul/solutia de reabilitate a afectiunilor de care sufera pacientul.
 
Testarea gratuita a auzului se realizeaza in continuare la cabinetele Clinicii Audio-Optica din Bucuresti, Brasov, Buzau, Bacau, Iasi, Craiova, Deva, Cluj, Slatina si Ploiesti. Pentru ca numarul de solicitari poate fi mai mare decat capacitatea cabinetelor, toti cei interesati sunt rugati sa se programeze la numarul de telefon: 021.305.72.51.
 

  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Aproape jumatate dintre romani, diagnosticati cu probleme de auz Aproape jumatate din romanii care au participat la programul national de Testare gratuita a auzului, sustinut de Centrul Medical Audio-Optica, au fost diagnosticati cu diferite forme de pierdere de auz.
Audio-Optica prelungeste campania nationala de testare gratuita a auzului pana la sfarsitul lunii martie In urma programului de testare gratuita a auzului, tot mai multi romani au devenit constienti de importanta diagnosticarii problemelor de sanatate ale sistemului auditiv, numarul de solicitari pentru testarea gratuita fiind foarte mare, astfel Clinica Audio-Optica a hotarat prelungirea campaniei pana...
Programul national de testare gratuita a auzului „Martisor pentru ureche” In luna martie, Fundatia „Europa, Tara Mea” si Clinica Audio-Optica au grija de auzul doamnelor si domnisoarelor, lansand campania „Martisor pentru ureche”, pentru testarea gratuita a auzului in mai multe orase din tara.
Galeria Real si Sensiblu marcheaza “Ziua mondiala a inimii” printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.
Testare gratuită a plămânilor timp de o lună, în 32 de oraşe din ţară Românii îşi pot verifica gratuit sănătatea plămânilor începând de luni şi până pe 4 decembrie în spitale şi clinici de stat din peste 30 de oraşe în cadrul celei de-a cincea ediţii a campaniei "Tu ştii câţi ani au plămânii tăi?".
Testare gratuită a tensiunii şi indicelui de masă corporală Ziua mondială a inimii va fi marcată printr-o acţiune de testare gratuită a tensiunii şi a indicelui de masă corporală (IMC), sâmbătă şi duminică, informează un comunicat de presă transmis miercuri AGERPRES.