Cele mai citite
 


Brăila: Doar o jumătate dintre unităţile de învăţământ din judeţ au autorizaţie sanitară de funcţionare
joi, 29 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar o jumătate dintre unităţile de învăţământ din judeţul Brăila au autorizaţie sanitară de funcţionare, potrivit unei situaţii date publicităţii de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila.
Din cele 130 de unităţi de învăţământ existente în judeţul Brăila în 350 de clădiri, doar 66 de unităţi, respectiv 159 de spaţii au autorizaţie sanitară de funcţionare.
Potrivit directorului DSP Brăila, Gabriel Ciochină, unităţile care nu au primit autorizaţie fie funcţionează la parterele unor blocuri, cum sunt grădiniţele, iar intrarea este aceeaşi cu a locatarilor şi nu există spaţii de joacă, fie au toaletele în curte şi sunt lipsite de apă curentă, cum este cazul celor din mediul rural.
'După încălzirea vremii, voi lua legătura cu toate primăriile din judeţ şi cu toate şcolile din municipiul Brăila, pentru a vedea care este situaţia, împreună cu DSP, şi a remedia elementele pentru care şcolile nu au această autorizaţie', a declarat inspectorul şcolar general al ISJ Brăila, Viorel Botea. AGERPRES/ (A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Un sfert dintre unităţile de învăţământ din judeţ nu au autorizaţie sanitară de funcţionare Un sfert dintre unităţile de învăţământ din judeţul Brăila nu au autorizaţie sanitară de funcţionare în anul şcolar 2016-2017, potrivit informaţiilor furnizate luni de directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Bihor: Mai mult de jumătate din unităţile şcolare nu au autorizaţie sanitară de funcţionare Inspectorii sanitari au constatat după verificarea celor 130 unităţi de învăţământ din judeţul Bihor, din care 102 în mediul rural şi 28 în mediul urban, că doar 53 unităţi controlate aveau autorizare sanitară de funcţionare (ASF) avizată la zi, o unitate avea autorizaţie sanitară cu plan de conformare...
Brăila: DSP susţine că Centrul Judeţean de Glaucom nu este avizat de Ministerul Sănătăţii Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că investiţia Consiliului Judeţean (CJ) Brăila de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv Centrul Judeţean de Glaucom, nu are avizul Ministerul Sănătăţii pentru a funcţiona sub...
Brăila: DSP a autorizat un singur spital privat de medicină paleativă destinat persoanelor vârstnice Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a autorizat, la nivelul judeţului, un singur spital privat de medicină paleativă destinat persoanelor vârstnice, potrivit informaţiilor furnizate marţi, în şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic de directorul instituţiei, Gabriel Ciochină.
Brăila: DSP a primit peste 2.000 de doze de vaccin pentru imunizarea nou-născuţilor Direcţia de Sănătate Publică Brăila a primit de la Ministerul Sănătăţii peste 2.000 de doze de vaccin pentru imunizarea nou-născuţilor, potrivit informaţiilor furnizate joi de DSP.