Cele mai citite
 


Trucuri pentru un ten perfect
joi, 29 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Sanatate si frumusete, Video
 

Deliciu al artiştilor, enigmă a ştiinţei, frumuseţea este o preocupare constantă a umanităţii. De-a lungul timpului femeile au apelat la nenumarate trucuri pentru a-şi păstra frumuseţea chipului. Atuul cel mai de preţ este un ten curat, sănătos şi strălucitor. Dr. Horia Beţi, medic primar dermatovenerolog, ne prezintă paşii cei mai importanţi de întreţinere a tenului nostru.
Pentru femeile moderne, care pun preţ pe frumuseţea lor, gama Naturalis s-a îmbogăţit cu două produse noi: crema bio-nutritivă de zi şi crema bio-nutritivă de noapte. Aflăm care sunt efectele acestora de la Ştefania Dumitru, farmacist şef. Pentru achizionare le puteţi găsi în orice farmacie Catena.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
TRUCURI PENTRU UN ORGANISM SĂNĂTOS Scăderea imunității! Frigul nu ne îmbolnăvește, dar afectează imunitatea naturală a organismului și astfel suntem predispuși la boli, în special răceli și gripe.
Stilul vegan - un mod de viaţă Într-o lume în care suntem cu toţii pe fugă, în care mâncăm de multe ori haotic, negândindu-ne la urmări şi punându-ne singuri în pericol sănătatea, există şi oameni care au decis să aleagă un stil de viaţă sănătos, care îi poate defini din toate punctele de vedere.
Alimente care balonează – trucuri antibalonare Balonarea este un simptom, o senzaţie subiectivă de umflare abdominală ce poate apărea în diverse contexte, rareori ca expresie a unei patologii. Această senzaţie generează un discomfort persistent şi uneori chiar intens, afectand activităţile zilnice ale persoanei în cauză şi ajungând să dăuneze calitatii...
Cele doua reguli de aur pentru slabit! In mod ideal, eforturile noastre ar trebui sa fie indreptate inspre a dodandi un stil de alimentatie sanatos si nu inspre a vedea un anumit numar de kilograme pe cantar. Insa, in drum spre acest stil de viata sanatos, poti sa scapi de cateva kilograme urmand doua reguli de alimentatie simple si sanatoase...
Trucuri pentru deserturile diabeticilor Dieta diabeticilor trebuie supravegheata cu grija. Fluctuatiile bruste de glicemie pot avea efecte grave asupra starii de bine a celor afectati de aceasta boala, motiv pentru care acestia trebuie sa analizeze cu grija alimentele pe care le consuma, in special carbohidratii, care sunt principalele...
Cluj: Studenţii la Farmacie promovează stilul de viaţă sănătos Cluj-Napoca, 19 apr /Agerpres/ - Studenţii farmacişti din Cluj vor să-i convingă pe concitadinii lor, îndeosebi pe cei tineri, să adopte un stil de viaţă mai sănătos, iniţiind în acest sens campania de responsabilizare socială 'Sănătatea ta, mai presus de toate!'.