Cele mai citite
 


Consilierul guvernamental Plângu va coordona ONPCSB, a decis premierul Ungureanu
vineri, 30 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu l-a desemnat pe Ion-Mircea Plângu, consilier de stat din Aparatul propriu de lucru al primului-ministru, să coordoneze cinci instituţii publice, printre care şi Oficiul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor (ONPCSB).
Conform deciziei publicate miercuri în Monitorul Oficial, Plângu va mai coordona Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, Agenţia Naţională Anti-Doping şi Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CoNAS: Cheltuielile cu cazarea în cadrul deplasărilor externe, efectuate cu respectarea plafoanelor stipulate de HG nr. 518/1995 Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor menţionează că toate cheltuielile realizate de instituţie privind cazarea în cadrul deplasărilor externe s-au efectuat cu respectarea plafoanelor stipulate de Hotărârea Guvernului nr. 518/1995 privind unele drepturi şi obligaţii ale personalului român trimis...
Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare în vederea acreditării spitalelor din România Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare în vederea acreditării spitalelor, în urma aprobării în cadrul şedinţei de Comitet director al CoNAS a listei cu unităţile sanitare propuse pentru evaluare.
Decizia privind renumirea lui Raed Arafat în funcţia de subsecretar de stat în MS, publicată în Monitorul Oficial Decizia premierului Emil Boc privind renumirea doctorului Raed Arafat în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii a fost publicată, marţi seară, în Monitorul Oficial.
Decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în MS, publicată în Monitorul Oficial Decizia premierului Emil Boc privind numirea lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.
Vasile Cepoi desemnat coordonator al activităţii Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor Fostul ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi a fost desemnat să asigure coordonarea activităţii Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta publicată miercuri în Monitorul Oficial.
Vasile Cepoi, numit preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor Fostul ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi a fost numit marţi, prin decizie a premierului, în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor.