Cele mai citite
 


Ialomiţa: Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost demis
vineri, 30 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, Radu Paros Mihăiţă, a fost demis, joi, din funcţie, decizie motivată de desele reclamaţii pe care acesta le-a avut din partea angajaţilor privind managementul unităţii.
Radu Paros susţine, însă, că demiterea sa, asumată de Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa, are un evident substrat politic, acesta manifestându-şi recent intenţia de a candida la Primăria Slobozia din partea PDL, în contradicţie cu hotărârea luată de organizaţia judeţeană de a sprijini un alt candidat.
Sâmbătă, 17 martie, Partidul Ecologist Român şi-a arătat disponibilitatea de a susţine necondiţionat candidatura lui Radu Paros la Primăria Slobozia, indiferent dacă va candida din partea PDL sau PER.
Marţi, 20 martie, PDL şi UNPR au anunţat, însă, formarea Alianţei pentru Ialomiţa, dar şi intenţia de a susţine candidatura la primărie a actualului primar Gabi Ionaşcu, propusă de UNPR.
Radu Paros, în prezent secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene a Partidului Democrat Liberal, a considerat că nu este normală o astfel de susţinere de către PDL a unui om pe care l-au criticat în toţi aceşti ani, desele apariţii publice pe această temă aducându-i, în opinia sa, înlăturarea din funcţie, aşteptându-se chiar şi la excluderea din partid.
La conducerea Serviciului de Ambulanţă se află, de joi, directorul economic al instituţiei, Carmen Anca Ţenea. AGERPRES/(AS-Mihaela Leţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
Ialomiţa: Încă trei cazuri de infectare cu rotavirus la spitalul din Slobozia Slobozia, 13 ian/Agerpres/ - Alţi trei copii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia au fost diagnosticaţi cu Rotavirus, după ce alţi 11 au fost transferaţi pe parcursul mai multor zile la Spitalul de Boli Infecţioase 'Matei Balş' din Capitală cu aceleaşi simptome.
Ialomiţa: Sindicaliştii de la Ambulanţă, în conflict cu managerul Gheorghe Chiş, preşedintele Federaţiei Naţionale Sindicale 'Ambulanţa', a venit, vineri seara, la Slobozia, pentru a media un conflict între ambulanţieri şi managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, Radu Paros.
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.
Ialomiţa: Spitalul de Urgenţă din Slobozia a preluat parţial personalul spitalului de la Ţăndărei Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia au decis preluarea unui număr de 20 de cadre medicale şi personal de îngrijire de la Spitalul municipal Ţăndărei, recent desfiinţat pentru a fi transformat în cămin de bătrâni.
Ialomiţa: Creştere cu 30% a solicitărilor la Ambulanţă în ultimele zile Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa a înregistrat, în ultimele zile, o creştere cu 30% a solicitărilor faţă de o perioadă normală.