Cele mai citite
 


V. Cepoi (MS): Se impun standarde pentru evaluarea serviciilor medicale
sâmbătă, 31 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Implementarea unui sistem de management al calităţii serviciilor medicale este necesar, a declarat, vineri, dr. Vasile Cepoi, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în cadrul simpozionului "Costurile şi calitatea serviciilor medicale", organizat de Tarus Media.
Acesta a subliniat că se impun standarde adoptate prin consens şi un organism alcătuit din specialişti care să facă o evaluare a serviciilor medicale.
"Nu avem o evaluare nici la nivel de pacient, cu atât mai puţin la nivel de boală. În prezent, se află în curs de pregătire un proiect cu fonduri structurale, urmează să fie aprobat, care va face o estimare a costurilor la nivel de pacient şi boală. Până la aplicarea acestui proiect încercăm să reactivăm o aplicaţie informatică a Ministerului Sănătăţii prin intermediul căreia vom putea afla costurile pe pacient la nivel de secţie'', a afirmat secretarul de stat. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Cepoi: Soluţia de a trece colectarea la CNAS, cel puţin pentru moment, nu este o prioritate (interviu) Dr. Vasile Cepoi, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a evidenţiat într-un interviu acordat AGERPRES că o parte dintre modificările pe care şi le propune noua lege a Sănătăţii vor fi introduse deja dinainte de a fi gata noul act normativ. Este vorba despre reorganizarea spitalelor, înfiinţarea...
Decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în MS, publicată în Monitorul Oficial Decizia premierului Emil Boc privind numirea lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.
Vasile Cepoi: Reorganizarea sistemului de asigurări de sănătate este soluţia pentru creşterea eficienţei lui (interviu) Ministrul Sănătăţii, conf. dr. Vasile Cepoi, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că desfiinţarea sistemului de asigurări nu este o soluţie, ci reorganizarea acestuia, care ar putea creşte eficienţa lui.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Dezbaterile pe viitoarea lege a sănătăţii au continuat la Ministerul Sănătăţii Echipa Ministerului Sănătăţii (MS) s-a întâlnit, joi, cu reprezentanţii mai multor organizaţii pentru discuţii pe marginea viitoarei legi a sănătăţii.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.