Cele mai citite
 


Alba: Acţiuni de caritate ale baschetbalistelor selecţionate în All Star Game
duminică, 1 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baschetbalistele care vor juca, sâmbătă seara, la Alba Iulia, în All Star Game au participat în cursul zilei la acţiuni de caritate, vizitând persoanele de la Căminul pentru Persoane Vârstnice şi copiii internaţi la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, cărora le-au oferit şi cadouri.
Sportivele din echipa Nordului au fost, înainte de antrenament, la acţiunea socială de la Căminul pentru Persoane Vârstnice, iar fetele din echipa Sudului au vizitat, după antrenament, micii pacienţi internaţi la Pediatrie.
All Sar Game, spectacol care se întinde pe durata mai multor ore, înseamnă şi concursuri cu premii pentru copii, concurs de aruncări de 3 puncte,de slam dunk, dansuri ale majoretelor, demonstraţie de Zumba Fitness, concursuri de miss şi dans.
Va avea loc şi un bal de caritate, la care vor fi licitate un tricou cu semnăturile lui Gheorghe Hagi, Gică Popescu şi Bogdan Stelea, cel din urmă donând în acest scop şi o pereche de mănuşi, echipamentul sportivelor şi mingea cu care se va juca, dar şi un tricou cu semnăturile fotbaliştilor de la CFR Cluj. Sumele strânse vor fi donate Casei de Copii Steaua Speranţei Alba Iulia.
Preşedintele Federaţiei Române de Baschet (FRB), Carmen Tocală, a apreciat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este şi meritul autorităţilor locale şi al conducerii Universităţii ''1 Decembrie 1918'' pentru faptul că All Star Game, meciul vedetelor, unde participă cele mai bune jucătoare din campionatul naţional, are loc la Alba Iulia. Pasul următor, a adăugat aceasta, ar fi ca Alba Iulia să găzduiască un meci internaţional.
Loturile celor două echipe au fost alcătuite în urma unui vot în care 30% a fost votul publicului, 30% votul presei şi 40% votul tehnic FRB. În componenţa celor două selecţionate se află minim câte un reprezentant de la fiecare echipă divizionară. Echipele sunt formate din câte 14 sportive şi 2 antrenori.
Din selecţionata Nordului fac parte Mihaela Adi (CSM Universitatea Oradea), Tiffany Brown (BCM Danzio Timişoara), Eniko Tarţa (CSU Alba Iulia), Porchia Green (ICIM UVVG Arad), Alexandra Cutaş (Nova Vita Tg. Mureş), Flavia Ferenczi (Universitatea Cluj Napoca), Andreea Orosz (CSM Satu Mare), Danielle Walker (Poli Naţional Iaşi), Breanna Salley (CSU Alba Iulia), Claudia Pop (CSM Satu Mare), Ekaterina Abramzon (CSU Alba Iulia), Marta Fodor (Universitatea Cluj Napoca), Cherrise Graham (Nova Vita Târgu Mureş) şi Nadia Parker (CSU Alba Iulia). Antrenorii lotului sunt Dan Fleşeriu (CSM Satu Mare) şi Tomas Bilek (CSU Alba Iulia).
Antrenată de Florin Nini (CSM Târgovişte) şi Dan Militaru (Rapid), selecţionata Sudului este formată din Gabriela Cursaru (Olimpia Braşov), Florentina Diaconu (CSM Târgovişte), Brandie Hoskins (SCM CSS Craiova), Marija Prlja (CST Alexandria), Olena Samburska (CSM Târgovişte), Sonia Ursu (Olimpia Bucureşti), Alina Chivu (CST Alexandria), Elsara Greer ( SCM Craiova), Gaati Werema (CSM Sportul Studenţesc), Carla Donette Bartee (SCM CSS Craiova), Andreea Huţanu (CSM Târgovişte), Natasha Graboski (CST Alexandria), Judit Kajdacsi (Olimpia Braşov) şi Andra Ionescu (Rapid Bucureşti). AGERPRES/ (AS-Marinela Brumar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Operaţii reluate la SJU Alba Iulia, unde timp de două zile intervenţiile chirurgicale au fost sistate Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia au reluat miercuri operaţiile, sistate, cu excepţia urgenţelor, timp de două zile, după ce unitatea a primit de la un furnizor din Târgu Mureş dezinfectanţii necesari în pregătirea personalului pentru aceste intervenţii, respectiv săpun lichid...
Campanie de prevenire a bolilor cardiovasculare Fundaţia Română a Inimii, Societatea Română de Cardiologie şi Forumul Naţional de Prevenţie, în parteneriat cu Rotary 2241, derulează, în perioada 27 septembrie - 3 octombrie, pentru al treilea an consecutiv, în 30 de oraşe, campania "Promenada Inimilor", cu scopul promovării activităţii fizice ca parte...
Alba: Zeci de milioane de lei investiţi de Consiliul Judeţean în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Alba a investit în ultimii ani 30 de milioane de lei în reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, alte 10 milioane de lei fiind preconizate a fi alocate în acest an în reparaţii capitale, dotări independente şi noi construcţii, a precizat, marţi, într-o conferinţă...
Conducerea SJU Alba Iulia ia în calcul acţionarea în judecată a Hexi Pharma dacă firma va fi găsită vinovată Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, Nicoleta Coşarcă, a susţinut, marţi, într-o conferinţă de presă, că va acţiona în judecată compania Hexi Pharma dacă aceasta va fi găsită vinovată în scandalul dezinfectanţilor şi că îi va consilia şi pe pacienţi să facă acelaşi lucru.
Alba: Secţia de Pediatrie a spitalului din Alba Iulia va dispune de un compartiment ATI Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba are în vedere înfiinţarea în cadrul Secţiei de Pediatrie a unui compartiment Anestezie Terapie Intensivă pentru nou-născuţi, în prezent fiind destinate doar cinci paturi pentru ATI.
Târgu Mureş: Transplant de cord la un pacient care a mai suferit în trecut o operaţie pe cord deschis O echipă multidisciplinară condusă de şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a efectuat vineri al cincilea transplant de inimă din acest an, la un bărbat în vârstă de 38 de ani din judeţul Arad...