Cele mai citite
 


Fotbal: Diagnosticat cu leucemie, Stilian Petrov renunţă la cariera sportivă
duminică, 1 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Jucătorul bulgar de fotbal Stilian Petrov, căpitanul echipei Aston Vila, diagnosticat cu leucemie, a anunţat că pune punct carierei sportive şi se luptă pentru viaţa sa.
Anunţul a fost făcut sâmbătă, în cadrul unui interviu acordat cotidianului sportiv bulgar ''Tema Sport''.
''S-a terminat cu fotbalul pentru mine. Acum încep lupta pentru viaţa mea'', a declarat Petrov într-o convorbire telefonică.
Stilian Petrov, 32 ani, nu s-a mai antrenat cu echipa de la meciul cu Arsenal (0-3), disputat sâmbăta trecută în Premier League. Internaţionalul bulgar a aflat de boală la testele efectuate după meci. ''Eram foarte obosit, nu aveam energie, era ceva neobişnuit pentru mine'', a mai spus Petrov.
Stilian Petrov a jucat de 105 în echipa naţională a ţării sale.
AGERPRES (A. Bunescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: FIFA şi ONU vor colabora în lupta împotriva virusului Ebola Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) şi Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) şi-au unit forţele în lupta împotriva propagării epidemiei de Ebola cu care se confruntă Africa occidentală.
Actorul Ryan O'Neal se luptă în prezent cu 'trei cancere' Actorul Ryan O'Neal, nominalizat în 1970 la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 'Love Story', a anunţat luna trecută că are cancer la prostată. Într-un interviu acordat Access Hollywood, menţionat de 7sur7.be, el a spus: 'Deocamdată am trei cancere - la faţă, la prostată şi am şi o leucemie cronică...
Fotbal: Atacantul ceh Martin Fenin (Energie Cottbus) suferă de depresie Berlin, 18 oct /Agerpers/ - Internaţionalul ceh Martin Fenin, atacantul echipei de fotbal Energie Cottbus, din liga secundă germană, a anunţat că va urma un tratament pentru depresie şi abuz de medicamente.
Fotbal: Parlamentul european cere cluburilor de fotbal stabilirea unui cod de conduită Parlamentul european a insistat pentru stabilirea de către cluburile de fotbal a unui cod de conduită pentru întregul personal, incluzând jucători, antrenori, arbitri, personal medical, tehnic şi conducere, ca mijloc de a pune capăt aranjării de meciuri în ligile eurpene. Între alte obligaţii, în aceste...
Fotbal: Nike pune capăt parteneriatului cu fundaţia Livestrong Fabricantul de echipament sportiv Nike a pus capăt parteneriatului cu fundaţia de luptă împotriva cancerului Livestrong, a anunţat marţi organismul fondat de Lance Armstrong, fostul septuplu câştigător al Turului ciclist al Franţei, declasat pentru dopaj.
Turneu de fotbal în scop umanitar, organizat de ANST Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST), în parteneriat cu organizaţia Young Professionals Club, organizează sâmbătă, 7 mai, orele 12,00-18,00, în Complexul Sportiv Iolanda Balaş Soter, str. Mărăşti, nr. 26, Bucureşti, pe terenurile de fotbal, evenimentul cu scop umanitar 'Let's Football'...