Cele mai citite
 


Fotbal: După 12 zile de spitalizare, Joao Havelange răspunde bine la tratament
duminică, 1 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brazilianul Joao Havelange, fostul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), în vârstă de 95 de ani şi spitalizat de 12 zile, răspunde bine la tratament, a informat vineri un comunicat medical.
Internat la spitalul ''Samaritano'' din Rio de Janeiro, din cauza unei infecţii bacteriene, ''Joao Havelange răspunde bine la tratament, respiră fără aparate, iar tensiunea sa arterială este sub control'', a arătat comunicatul medical, citat de AFP.
Preşedinte al FIFA în perioada 1974-1998, Joao Havelange a mai fost internat, tot din cauza unei infecţii, în cursul anului 2010.
Joao Havelange este socrul lui Ricardo Teixeira, 64 de ani, cel care şi-a dat recent demisia din fruntea Confederaţiei Braziliene de Fotbal, după 23 de ani, în urma unor acuzaţii de corupţie.
AGERPRES (A. Bunescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Starea de sănătate a fostului preşedinte al FIFA, Joao Havelange, "evoluează pozitiv" Starea de sănătate a fostului preşedinte brazilian al FIFA, Joao Havelange, în vârstă de 99 de ani, spitalizat la Rio de Janeiro pentru probleme respiratorii, "evoluează pozitiv", au anunţat vineri surse medicale, citate de AFP.
Nelson Mandela rămâne în spital, dar se simte bine Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare la vârsta de 94 de ani, şi-a petrecut vineri cea de-a şaptea zi la spital, dar se simte bine, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al preşedinţiei Mac Maharaj.
Dr. Thomas Serena: Există posibilitatea să se dezvolte în România un program de tratare a plăgilor şi medicină hiperbară Medicul Thomas Serena, preşedinte fondator Serena Group, consideră că există posibilitatea dezvoltării în România a unui program naţional pentru managementul plăgilor şi medicină hiperbară, care să deservească întreaga populaţie.
Fostul preşedinte brazilian Lula spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare uşoare Fostul preşedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva, care urmează în prezent un tratament pentru un cancer de laringe, a fost spitalizat duminică la Sao Paolo, prezentând simptome de febră din cauza unei 'infecţii pulmonare' uşoare, a anunţat spitalul siriano-libanez din oraş.
ECDC: Peste trei milioane de pacienţi contractează infecţii în spitalele din Europa în fiecare an În fiecare zi, circa 80.000 de pacienţi din Europa se luptă cu o infecţie pe care au contractat-o în spital, adesea atunci când se aflau la terapie intensivă, potrivit unui raport al Centrului European de Prevenire şi Control al Bolilor (ECDC), publicat joi, informează Reuters.
Fotbal: Steven Gerrard, indisponibil până în septembrie Steven Gerrard, mijlocaşul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, va fi indisponibil până în luna septembrie din cauza unei infecţii la muşchii adductori care l-a obligat să se interneze sâmbătă în spital.