Cele mai citite
 


Mama soţiei preşedintelui Traian Băsescu, Aurora Andruşcă, în vârstă de 83 de ani, a decedat
duminică, 1 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mama soţiei preşedintelui Traian Băsescu, Aurora Andruşcă, în vârstă de 83 de ani, a decedat vineri la ora 17,00 la Spitalul Universitar din Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Popescu.
Mama Mariei Băsescu suferea de mai multe boli cronice. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Băsescu: Actualizarea listelor se face radiindu-i pe cei care au decedat; eu le trântesc uşa în nas când vin Preşedintele suspendat Traian Băsescu a afirmat sâmbătă că actualizarea listelor electorale se face radiindu-i pe cei care au decedat până la 29 iulie, pe cei care au renunţat la cetăţenia română şi pe cei care au pierdut drepturile electorale în urma unei condamnări şi introducându-i pe cei care au...
Traian Băsescu, apt să exercite funcţia de preşedinte, potrivit testării medicale anuale Preşedintele Traian Băsescu are o stare de sănătate bună şi este apt pentru a exercita funcţia de şef al statului, potrivit rezultatului testării medicale anuale, informează Administraţia Prezidenţială.
Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj de condoleanţe familiei militarului român căzut la datorie în Afganistan Preşedintele Traian Băsescu a transmis joi un mesaj de condoleanţe familiei militarului Lixandru Constantin-Laurenţiu, care şi-a pierdut viaţa în timpul unei misiuni de patrulare în teatrul de operaţii din Afganistan.
Nouă cadre medicale, decorate prin decret prezidenţial Preşedintele Traian Băsescu a decorat mai multe cadre medicale din Bucureşti pentru modul în care au acţionat în luna august a acestui an în cazul bebeluşilor salvaţi din incendiul de la Maternitatea Giuleşti, potrivit unui decret prezidenţial publicat, luni, în Monitorul Oficial.
Gorj: Bărbatul decedat în accidentul provocat de Ionel Manţog a murit din cauza unui infarct Reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Gorj au finalizat autopsia bărbatului decedat marţi în accidentul rutier în care a fost implicat şeful de campanie al lui Traian Băsescu în Gorj, Ionel Manţog, rezultatele demonstrând faptul că decesul bolnavului a survenit în urma unui infarct.
Preşedintele Traian Băsescu a efectuat vizita medicală anuală Preşedintele Traian Băsescu a efectuat miercuri vizita medicală anuală, a anunţat Administraţia Prezidenţială.