Cele mai citite
 


Roche extinde oferta pentru Illumina Inc. pana la 51.00 dolari pe actiune
luni, 2 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Roche a anunţat ca a extins oferta pentru achizitionarea  tuturor actiunilor publice de la Illumina, Inc. pana la 51.00 dolari per actiune in numerar. Toate celelalte termene si conditii ale tranzactiei raman neschimbate.   

Severin Schwann, CEO al Grupului Roche a declarat: “Ca urmare a discutiilor avute cu actionarii Illumina suntem interesati sa acceleram procesul de preluare. Ca urmare a acestui fapt, extindem oferta noastra financiara la 51.00 dolari per actiune. Asteptam cu nerabdare posibilitatea unei finalizari rapide care sa ofere valoare imediata actionarilor Illumina”.
 
In data de 27 ianuarie 2012, Roche si-a anuntat  propunerea de achizitionare a tuturor actiunilor restante de la Illumina. Inc. pentru 44,50 de dolari per actiune in numerar, ceea ce reprezenta aproximativ 5,7 miliarde de dolari.
 
In urma acestei potentiale achizitii, competentele Roche Diagnostics si Illumina - principalul furnizor de sisteme integrate pentru secventierea ADN - ar consolida pozitia Roche in secventiere si microarray, pentru a raspunde cererii in crestere pentru solutii genetice. In plus, experienta vasta a Roche in diagnosticare si prezenta sa la nivel mondial vor contribui la accelerarea tranzitiei secventierii ADN în diagnosticul clinic si de rutina.
Secventierea ADN va ajuta la descoperirea biomarkerilor complecsi care ar putea deveni teste de diagnosticare de tip companion, asociate cu tratamente specifice pe termen lung.
 
Referinte
1) Korn EL, et al. Meta-analysis of phase II cooperative group trials in metastatic stage IV melanoma to determine progression-free and overall survival benchmarks for future phase II trials. J Clin Oncol 2008;26(4):527-34.
 
###
  
Despre Roche
Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central. Roche este de asemenea lider mondial in diagnosticul in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului. Strategia Roche cu privire la medicina personalizata isi propune sa ofere medicamente si tehnici de diagnostic care sa aduca imbunatatiri reale ale starii de sanatate si calitatii vietii pacientilor si sa imbunatateasca ratele de supravietuire. In anul 2011, Roche a avut peste 80.000 de angajati in intreaga lume si a investit peste 8 miliarde de franci elvetieni in cercetarea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2011, Grupul Roche a raportat vanzari de 42,5 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche. Roche detine de asemenea pachetul majoritar de actiuni la compania japoneza Chugai Pharmaceutical. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati: www.roche.ro.

  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Roche a inaintat o oferta pentru achizitionarea actiunilor Illumina, Inc. disponibile, pentru a-si consolida in continuare pozitia de lider in domeniul diagnosticelor Roche si-a anuntat azi propunerea de achizitionare a tuturor actiunilor restante de la Illumina, Inc. pentru 44,50 de dolari per actiune in numerar, ceea ce reprezinta aproximativ 5,7 miliarde de dolari. Aceasta oferta depaseste cu 64% pretul de vanzare al actiunilor Illumina din 21 decembrie 2011...
Vanzarile globale in crestere cu 2% pentru Roche, in 2011 Ambele divizii ale Grupului Roche au crescut in linie cu piata Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale ale grupului, in anul 2011, cu 2% in moneda locala la 42.5 miliarde franci elvetieni. Aprecierea francului elvetian fata de celelalte valute, in special fata de dolarul american si moneda euro, a avut un impact negativ semnificativ...
Vanzari in crestere cu 10% pentru Roche Romania Diagnostics Division, in 2010 Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Diagnosticul in vitro, beneficii maxime pentru pacient si autoritatile sanitare Aproximativ 60% din deciziile medicale din prezent sunt influentate de metodele de diagnostic in vitro (IVD). Despre importanta dezvoltarii a noi biomarkeri si impactul major al acuratetii testarii de laborator asupra diagnosticului clinic si, drept urmare, asupra starii de sanatate a pacientilor, s-a...
Nou Country Manager pentru Roche Romania Diagnostics Division Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Roche a achizitionat compania mtm Laboratories AG, extinzandu-si astfel gama testelor de diagnostic pentru cancerul de col uterin Roche a anuntat de curand ca a semnat un acord prin care va achizitiona mtm Laboratories AG (mtm), o companie privata cu sediul in Heidelberg, Germania. Compania mtm este lider mondial in diagnostic in vitro, prin activitatile sale punand un accent deosebit pe depistarea si diagnosticarea precoce a cancerului...