Cele mai citite
 


Concert Orchestra Medicilor de Ziua Mondială a Sănătăţii
luni, 2 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, vă aşteptăm la concertul extraodinar susţinut de Orchestra Medicilor, la Ateneul Român, în data de 7 aprilie 2012, începând cu ora 19.00.  

La eveniment vor fi invitate personalităţi marcante ale lumii medicale româneşti, precum şi reprezentaţi de seama ai autorităţilor şi mediului academic. În deschiderea spectacolului, figuri importante ale sistemului de sănătate din România vor ţine scurte cuvântări legate de semnificaţia Ziua Mondială a Sănătăţii.
 
Deşi în majoritatea timpului medicii din orchestră încearcă să redea sănătatea pacienților, din vreme în vreme aceştia lasă halatul de doctor pentru a îmbrăca fracul de concert. Orchestra Medicilor funcţionează sub patronajul Fundaţiei „Medicina şi Muzica” şi are drept preşedinte pe prof. univ. dr. Mircea Penescu, directorul general al Spitalului de Nefrologie Carol Davila din Bucureşti.
 

Intrarea la concertul Orchestrei Medicilor se face pe bază de invitaţie

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu îşi afirmă hotărârea să facă ceea ce poate pentru demnitatea de doctor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat, sâmbătă, cu ocazia prezenţei sale la un concert ocazionat de Ziua Mondială a Sănătăţii, că are hotărârea să facă ceea ce poate pentru demnitatea de doctor.
Testări gratuite și conferințe pe teme medicale la Ziua Mondială a Osteoporozei 2012 Ziua Mondială a Osteoporozei a fost sărbătorită pentru prima dată la București în weekendul 19-21 octombrie 2012. Evenimentul a fost organizat de compania de comunicare medico-socială Houston NPA pentru ASPOR (Asociația pentru Prevenirea Osteoporozei în România), în parteneriat cu Societatea...
De Ziua Mondială a Rinichiului, IHS organizează acţiuni de conştientizare şi screening gratuit pentru pacienţii cu risc de boală cronică de rinichi Joi, 13 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului, International Healthcare Systems - Centre de nefrologie şi dializă, în parteneriat cu IHS Medical School, organizeazăla Bucureşti simpozionul cu tema Boala cronică de rinichi – o „piesă” cu mai multe roluri, adresat medicilor de familieşi medicilor...
De Ziua Mondială a Rinichiului, International Healthcare Systems organizează acţiuni de conştientizare a publicului asupra Bolii Cronice de Rinichi Compania International Healthcare – Centre de Nefrologie şi Dializă sărbătoreşte pe 12 martie 2015, în Centrele sale din toată ţara, Ziua Mondială a Rinichiului.
Ziua Mondială a Sindromului Down: Eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, luni, în Capitală În jur de 100 de copii participă luni, în Capitală, la un eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, organizat de Ziua Mondială a Sindromului Down de către Fundaţia Special Olympics România.
Măsoară-ţi tensiunea de Ziua Mondială de luptă împotriva Hipertensiunii Arteriale! Tensiunea arterială crescută reprezintă unul dintre principalii factori de morbiditate şi mortalitate la nivel global, după cum arată cel mai recent studiu privind povara afecţiunilor medicale, publicat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii 2014. Raportul mai...