Cele mai citite
 


Actriţa Olga Tudorache, internată la Spitalul Elias
marţi, 3 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Actriţa Olga Tudorache a fost internată duminică seară la Spitalul Elias.
"În prezent, ea este conştientă, cooperantă, dar doreşte să se păstreze discreţia în legătură cu starea sănătăţii sale", a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Valentin Calu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.
Actriţa Olga Tudorache are 83 de ani. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Elias: Nu există o legătură între activitatea din spital a medicului Bârsan şi activităţile private cercetate Conducerea Spitalului Elias precizează că nu există nici o legătură între activitatea medicală desfăşurată în spital de medicul Sergiu Bârsan şi activităţile medicale private supuse cercetării.
Spitalul Elias: Sergiu Nicolaescu a murit ca urmare a unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineaţă ca urmare a unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe.
Spitalul Elias: Fotbalistul Cosmin Băcilă a fost operat; recuperarea funcţională începe miercuri Fotbalistul Cosmin Băcilă de la echipa Pandurii Târgu Jiu, care a fost operat marţi la Clinica de Ortopedie a Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias", va începe recuperarea funcţională chiar de miercuri pentru menţinerea tonusului muscular, proces care va continua şase săptămâni asociat cu kinetoterapie...
Spitalul Elias a iniţiat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra dezinfectanţi Spitalul Universitar de Urgenţă Elias vrea să achiziţioneze dezinfectanţi şi a iniţiat în acest sens o procedură de licitaţie deschisă, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 17 iulie.
Spitalul Elias: Cinci răniţi în Colectiv au suferit deteriorarea funcţiei respiratorii Cinci răniţi în incendiul din clubul Colectiv aflaţi în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias au suferit deteriorarea funcţiei respiratorii, se arată într-un comunicat al unităţii medicale remis joi AGERPRES.
Spitalul Elias: Opt pacienţi au fost detubaţi, alţi doi sunt în stare critică şi gravă Opt pacienţi din cei 10 aflaţi în Secţia de terapie intensivă a Spitalului Elias în urma incendiului de la clubul Colectiv au fost detubaţi, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, Doina Dimulescu.