Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Expoziţie de desene realizate de copii cu autism
marţi, 3 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrul de resurse şi referinţe în autism "Micul Prinţ" din Bistriţa organizează luni după-amiază, o expoziţie cu desenele copiilor cu autism care beneficiază de terapie prin intermediul acestei instituţii, evenimentul marcând astfel Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului.
Potrivit directorului centrului "Micul Prinţ", Ana Dragu, cei mici vor realiza şi desene pe asfalt, în faţa galeriei de artă din centrul istoric al oraşului, iar bistriţenii sunt invitaţi să aducă lumânărele pentru a face "cât mai multe desene luminoase".
Expoziţia "Uită-te la mine!" va beneficia, în plus, de un moment artistic susţinut de chitaristul Bogdan Armenean.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud şi Primăria Bistriţa.
Centrul de resurse şi referinţe în autism "Micul Prinţ" din Bistriţa oferă terapie pentru 25 de copii cu autism din întreg judeţul. AGERPRES/(AS-Tina Ţucui)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Asociaţia Autism Europa arată că legislaţia în domeniu nu a e pusă în practică la cinci ani de la adoptare Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului a fost marcată joi şi la Bistriţa printr-un spectacol de dans, muzică şi pictură, iar în cursul serii Biserica Evanghelică din centrul istoric al oraşului şi clădirea Palatului Administrativ vor fi iluminate în albastru.
Bistriţa-Năsăud: Platforma de screening "Search Autism", prezentată medicilor de familie din judeţ Reprezentanţii Centrului de resurse şi referinţă în autism "Micul Prinţ" din Bistriţa au avut, joi, o întâlnire cu medicii de familie din judeţul Bistriţa-Năsăud, în vederea prezentării platformei de screening "Search Autism", care poate ajuta la depistarea timpurie a simptomelor acestei boli, a anunţat...
Bistriţa-Năsăud: Proiect de reducere a stresului în rândul copiilor spitalizaţi, cu ajutorul fotografiei Fundaţia "Inocenţi" din Bistriţa a lansat, miercuri, proiectul "Fotografie pentru sănătate", de care vor beneficia zeci de copii spitalizaţi, care vor fi ajutaţi să treacă peste stresul provocat de tratamentul spitalicesc cu ajutorul artei fotografice.
Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, marcată la Bistriţa Zeci de copii şi voluntari s-au adunat marţi în faţa Bisericii Evanghelice din centrul istoric al municipiului Bistriţa pentru a marca Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, în cadrul manifestărilor organizate de Asociaţia Autism Europa.
Municipiul Bistriţa s-a îmbrăcat în albastru pentru a susţine copiii cu autism Piaţa din jurul Bisericii Evanghelice situate în centrul municipiului Bistriţa s-a îmbrăcat, marţi, în culoarea albastră, odată cu acţiunile organizate de către Asociaţia autism Europa Bistriţa şi Centrul de resurse şi referinţă în autism "Micul Prinţ", pentru a marca Ziua internaţională de conştientizare...
Bistriţa-Năsăud: Un bebeluş de nouă luni, printre răniţii în deflagraţia produsă într-un bloc din Bistriţa Un bebeluş în vârstă de nouă luni se află printre cei nouă răniţi în deflagraţia produsă în cursul nopţii de marţi spre miercuri într-un bloc din municipiul Bistriţa, acesta ajungând la spital cu contuzie frontală, escoriaţie piramidă nazală şi regiunea temporală posterioară, potrivit comunicatului remis...