Cele mai citite
 


Covasna: Consultaţii gratuite oferite de Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe
marţi, 3 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe 'dr. Fogolyan Kristof' va oferi săptămâna aceasta o serie de consultaţii gratuite în cadrul unei campanii prilejuite de Ziua Mondială a Sănătăţii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Fulop Annamaria, printre serviciile oferite se numără consultaţii gratuite la cabinetul de Pediatrie din cadrul Policlinicii, în pachet fiind incluse un examen clinic general, consiliere nutriţională, măsurarea glicemiei şi a tensiunii arteriale, ecografie abdominală şi screening de cataractă congenitală. Consultaţiile vor avea loc zilnic în perioada 2-6 aprilie şi se vor acorda pe bază de programare prealabilă. De asemenea, se oferă pachete complete de servicii medicale pentru Medicina muncii, obţinerea permisului auto (inclusiv examenul psihologic) şi obţinerea permisului de port armă.
Joi, între orele 10,00 şi 17,00, în faţa Policlinicii Spitalului Judeţean, a magazinului Şugaş şi în zona Gării din Sfântu Gheorghe vor fi amplasate corturi unde personalul medical va măsura tensiunea arterială şi va efectua un control glicemic oricărei persoane care solicită acest lucru.
În perioada 5-6 aprilie, se vor putea face gratuit investigaţii de mamografie în cadrul Laboratorului de Radiologie şi Imagistică Medicală a Spitalului Judeţean, dar numai cu programare şi cu recomandare din partea medicilor ginecologi sau oncologi.
Fulop Annamaria a declarat că scopul acestei acţiuni derulate sub genericul 'Pentru sănătate' este acela de a conştientiza populaţia cu privire la importanţa prevenirii bolilor, dar şi de a prezenta noile servicii pe care Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe le poate oferi pacienţilor. AGERPRES/(AS - Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune mamograful primit de la Ministerul Sănătăţii Sfântu Gheorghe, 29 mar/Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune aparatul de mamografie primit din partea Ministerului Sănătăţii, a anunţat marţi managerul general al instituţiei, Andras-Nagy Robert.
Covasna: Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe suspendă temporar accesul vizitatorilor în unele secţii Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe suspendă, începând de vineri, accesul vizitatorilor în mai multe secţii, măsura fiind luată pe fondul valului de gripă şi viroze respiratorii.
Covasna: Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 85 de milioane de lei prin POR Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 85 de milioane de lei prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, iar contractul de finanţare va fi semnat în vara acestui an.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a atras peste 90 de medici în ultimii trei ani spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a atras 91 de medici în ultimii trei ani, dintre care 25 de rezidenţi, reuşita datorându-se facilităţilor şi lobby-ului făcut de conducerea instituţiei.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, nevoit să închidă temporar secţia ORL Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe şi-a suspendat temporar activitatea, deoarece cei doi medici de specialitate se află în concediu.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe reabilitează şi extinde reţeaua de hidranţi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe îşi va extinde şi reabilita reţeaua externă de hidranţi pentru stingerea incendiilor, documentaţia tehnico-economică pentru acest proiect fiind aprobată miercuri de Consiliul Judeţean Covasna.