Cele mai citite
 


Galaţi: Doi dintre agresorii unui medic de la Spitalul Judeţean au fost identificaţi
marţi, 3 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 2apr /Agerpres/- Doi dintre agresorii care au lovit sâmbătă seara un medic pe holurile Secţiei UPU a Spitalului Judeţean Galaţi au fost identificaţi de poliţişti, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, subcomisar Cristina Tatulici.
Potrivit acesteia, sâmbătă seara, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată prin intermediul Dispeceratului 112 de către un bărbat, de 33 ani, din Galaţi, medic stomatolog în cadrul Spitalului de Urgenţă 'Sf. Apostol Andrei' Galaţi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe holul Secţiei UPU, în urma unei altecaţii verbale, a fost lovit cu pumnii în zona feţei de mai multe persoane necunoscute.
În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale din cadrul biroului de profil precum şi poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi.
Deşi, iniţial, persoana agresată, care se afla la sfârşitul programului de lucru, în ţinută civilă, nu a oferit relaţii poliţiştilor despre cele întâmplate, ulterior poliţiştii au consemnat plângerea şi au audiat atât partea vătămată cât şi persoanele care au fost martore la incident.
De asemenea, poliţiştii au ridicat şi înregistrările efectuate de camerele de supraveghere montate în cadrul secţiei, ulterior fiind printate fotografii cu suspecţii, care au fost distribuite la secţiile de poliţie de pe raza municipiului Galaţi.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat doi dintre suspecţi, de 28 şi 33 ani, ambii din Galaţi.
Fiind audiaţi, aceştia şi-au recunoscut fapta, dar au precizat că au fost provocaţi de către medic.
Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Un pacient de la SJU a distrus un monitor al UPU şi a încercat să agreseze o asistentă Un pacient de 40 ani din Galaţi s-a ales, vineri, cu dosar penal, după ce a distrus un monitor de verificare a semnelor vitale de la Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) a Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei şi a încercat să agreseze o asistentă medicală.
Galaţi: Accident rutier - un poliţist a murit iar un altul a fost grav rănit Un poliţist a murit iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă noapte pe DN 26, se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică, AGERPRES, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.
Galaţi: Programul de vizite a fost resticţionat la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Programul de vizitare a pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi se restricţionează la două ore, în intervalul orar 15,00-17,00, începând cu 1 martie, a anunţat luni biroul de presă al unităţii sanitare.
Galaţi: Operaţie de prelevare de organe în premieră la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei O operaţie de prelevare de organe de la un bărbat de 42 de ani, aflat în moarte clinică, s-a efectuat în premieră şi s-a încheiat cu succes, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi.
Galaţi: Echipamente pentru UPU şi Dispeceratul Integrat 112, din contribuţia de 2% Galaţi, 3 mar /Agerpres/- Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei Galaţi şi Dispeceratul Integrat 112 au fost dotate cu echipamente în valoare de aproximativ 35.000 lei, bani obţinuţi din contribuţiile de 2% din impozitul pe venitul cetăţenilor, direcţionate...
Galaţi: Asociaţia SMURD a donat Spitalului Judeţean cărucioare pentru transportul pacienţilor Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei din Galaţi s-a îmbogăţit luni cu 20 de cărucioare pentru transportul pacienţilor, primite ca donaţie de la Asociaţia SMURD Galaţi.