Cele mai citite
 


Prinţul Harry a salvat viaţa unui bărbat în timpul unui meci de polo
marţi, 3 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prinţul Harry n-a ezitat nicio clipă şi a sărit de pe cal să ajute un rival în timpul unui meci de polo. Incidentul a avut loc acum câteva zile, la un meci organizat în scop de binefacere la Campinas, în Brazilia, relatează 7sur7.be.
Un jucător a fost lovit violent de un altul şi a căzut de pe cal, inconştient. Imediat, prinţul Harry, care a făcut cursuri de prim ajutor în cadrul serviciului militar, a coborât de pe cal şi i-a acordat primele îngrijiri rănitului. A fost un ajutor care, potrivit Crucii Roşii britanice, a salvat viaţa victimei.

'Prinţul Harry a fost primul care a sărit de pe cal să-mi vină în ajutor', spune Bash Kazi, victima, în Washington Post. 'M-a întors şi a făcut în aşa fel încât să-mi recapăt cunoştinţa. Îmi aduc aminte că m-am trezit cu acei ochi albaştri pătrunzători care mă priveau', adaugă jucătorul de polo, foarte recunoscător faţă de membrul familiei regale britanice, pe care-l consideră 'fabulos'.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gala Crucii Roşii: 31.000 de euro strânşi la a IX-a ediţie a evenimentului Nu mai puţin de 31.000 de euro au fost strânşi la cea de-a IX-a ediţie a Galei Crucii Roşii, desfăşurată vineri la Televiziunea Română, din donaţii prin SMS şi apeluri telefonice şi din donaţiile partenerilor şi sponsorilor, pentru continuarea proiectului "Puncte de prim ajutor în zone izolate", informează...
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Festivalul de prim ajutor, deschis vineri cu Gala Crucii Roşii şi un concert Festivalul de prim ajutor organizat de Societatea Naţională de Cruce Roşie va fi deschis vineri în studioul Televiziunii Române cu parada tuturor echipajelor participante la competiţia europeană de prim ajutor şi va continua cu Gala Crucii Roşii Române şi concertul susţinut de Direcţia 5, Alexandra Ungureanu...
Demonstraţii de prim ajutor, concursuri şi jocuri, cu ocazia Zilei Mondiale a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România (SNCRR) a organizat, duminică, în Parcul Circului din Capitală, mai multe activităţi pentru a marca Ziua Mondială a Crucii Roşii şi Semilunii Roşii, anul acesta manifestările purtând deviza ''Tineretul în mişcare''.
Harghita: Voluntari vârstnici ai Crucii Roşii pleacă în schimb de experienţă în Austria Voluntarii vârstnici ai Crucii Roşii Harghita de pregătesc să plece într-un schimb de experienţă în Austria, pentru a experimenta ce înseamnă să faci voluntariat în într-o ţară occidentală.
Harghita:Voluntarii Crucii Roşii au acordat, în iulie şi august, primul ajutor unui număr de peste 3.500 de persoane Miercurea Ciuc, 25 sep /Agerpres/- Voluntarii Crucii Roşii Harghita au acordat primul ajutor, în lunile iulie şi august, unui număr de peste 3.500 de persoane, care participau la diferite evenimente şi au avut probleme medicale.