Cele mai citite
 


„Sarcina pas cu pas”, noul pachet de analize de laborator destinat gravidelor în clinicile Medsana
marţi, 3 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Obstetrica - Ginecologie, Mama si copilul
 

 

 

 

 

Centrul Medical Medsana vine în întâmpinarea femeilor însărcinate și lansează în clinicile sale “Sarcina pas cu pas”, un pachet special de teste de laborator care are ca scop evaluarea stării de sănătate a viitoarei mame în fiecare din cele trei trimestre de sarcină. 

Pe lângă analize de laborator de bază (precum hemoleucogramă completă, grup sangvin și RH, transaminaze, glucoză serică, creatinină, calciu, magneziu, fier, urocultură, ș.a.), sunt incluse teste pentru diagnosticarea sau prevenirea din timp a unor eventuale probleme de sănătate, de exemplu, probleme de coagulare a sângelui, lipsa imunității la diferiți agenți infecțioși cu impact mare și chiar efect teratogen în timpul sarcinii (toxocara, rubella, citomegalovirus, HIV, virusul hepatitic B, listeria, virusul herpex simplex, chlamydia).
 
„Sănătatea nu este un dat; trebuie să avem grijă de ea. Sănătatea mamei este deosebit de importantă în timpul sarcinii, căci de ea depinde nu doar dezvoltarea intrauterină a copilului său, cât și nașterea și recuperarea după naștere. Dorim să venim în sprijinul viitoarelor mame prin pachetul Sarcina pas cu pas, care include pentru fiecare trimestru un set de analize de laborator, care ajută la evaluarea stării de sănătate a gravidei. Sarcina este o perioadă deosebit de frumoasă, dar plină de schimbări și provocări pentru viitoarea mamă. Acum ea trebuie să fie și mai responsabilă, mai atentă cu starea de sănătate, să urmeze programul de monitorizare a sarcinii conform indicațiilor medicului care îi urmărește evoluția și o îndrumă, să adopte un stil de viață echilibrat”, declară dr. Anca Popa, medic primar obstetrică-ginecologie și Directorul Medical al Centrului Medcal Medsana.
 
Pachetul Sarcina pas cu pas include testele de laborator recomandate în mod uzual pentru a fi efectuate în timpul sarcinii, cu o reducere de 40% faţă de preţurile de listă și se adresează femeilor însărcinate care își doresc să beneficieze de calitate și acuratețe la prețuri accesibile.
 
Acest nou pachet se înscrie în programele de profilaxie pe care Centrul Medical Medsana le-a lansat în 2011. Programele presupun acțiuni de informare și educare, precum și pachete complexe de servicii medicale de prevenție prin screening destinate persoanelor fizice (LadyCare şi LadyCare+ - împotriva cancerului de sân şi de col, NutriCare - împotriva diabetului şi obezității, CardioCare - împotriva afecțiunilor cardiovasculare).
 
Mai multe informaţii despre pachetul CardioCare sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro
 
Despre Centrul Medical Medsana                                                                        
Deschizător de drumuri pe piaţă autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primăverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide. Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.
Ca o recunoaştere a standardului înalt de calitate atins în serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distincții care se referă atât la nivelul de încredere a consumatorilor (Trusted Brand), cât şi la renumele şi imaginea clinicilor Medsana (Superbrands). Începând cu anul 2005 Centrul Medical Medsana este partenerul medical al celui mai titrat club de fotbal din istoria României, FC Steaua București.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro

  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sarcina pas cu pas - ghid de analize de laborator pentru viitoarele mamici Sarcina este o calatorie minunata care dureaza aproximativ 40 de saptamani, dar este si dificila caci presupune multe schimbari si provocari atat la nivel fizic, cat si emotional. Bucura-te de aceasta perioada, adopta un stil de viata echilibrat printr-o dieta diversificata si sanatoasa...
Începând cu 1 mai, în clinicile Medsana scad prețurile la o parte din analizele de laborator, inclusiv teste genetice Începând cu 1 mai, Centrul Medical Medsana reduce în medie cu până la 18% costul pentru anumite tipuri de analize de laborator (din categorii precum biochimie, electroliți și markeri neoplazici, hormoni, hematologie, ORL, alergologie, imunologie, bacteriologie, genetică, ș.a.).
Sarcina dupa varsta de 40 de ani Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
CardioCare, noul pachet de evaluare a riscului de afecţiuni cardiovasculare disponibil în clinicile Medsana Bucureşti, 21 septembrie 2011 – Centrul Medical Medsana se alătură eforturilor de prevenţie a bolilor cardiovasculare şi lansează în luna Inimii pachetul de servicii CardioCare. Pachetul se adresează adulţilor interesaţi să îşi evalueze riscul de afecţiuni cardiovasculare şi include: consultaţie de...
Centrul Medical Medsana lansează abonamente pentru persoane fizice Bucureşti, 24 noiembrie 2011 – Centrul Medical Medsana lansează trei tipuri de abonamente pentru persoane fizice - adulți (Medsana Life și Medsana Basic) și copii (Medsana ChildCare), care vor fi disponibile în toate clinicile începând cu 25 noiembrie.
Analize medicale recomandate pentru monitorizarea evolutiei in sarcina normala Monitorizarea prenatala a femeilor gravide are drept scop depistarea sarcinilor cu risc crescut. In acest fel rata morbiditatii şi mortalitatii poate fi redusa substantial. In acest articol va vom prezenta protocolul de screening pentru monitorizarea evoluţiei în sarcina normală.