Cele mai citite
 


Iaşi: Zilele Spitalului de Recuperare, la cea de-a X-a ediţie
miercuri, 4 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 350 de cadre medicale de specialitate din ţară şi străinătate se află, începând de marţi, la Iaşi pentru a lua parte la cea de-a zecea ediţiei a 'Zilelor Spitalului de Recuperare'.
'Tema conferinţei de anul acesta este interdisciplinaritatea în tratamentul recuperator al pacienţilor, eveniment la care s-au înscris 350 de participanţi. Ne bucurăm că medicii din cele zece secţii ale Spitalului de Recuperare au reuşit să atragă de-a lungul anilor tot mai mulţi participanţi', a declarat presei Carmen Cumpăt, managerul Spitalului de Recuperare.
În deschiderea celei de-a X-a ediţii a 'Zilelor Spitalului de Recuperare', conducerea unităţii medicale a decis să organizeze şi oficierea unei slujbe de comemorare a cadrelor medicale care au decedat de-a lungul celor 34 de ani de existenţă a spitalului.
Tot în cadrul acestor manifestări, la sfârşitul săptămânii, vineri şi sâmbătă, va fi organizată şi Conferinţa Anuală a Asociaţiei Traumatologilor şi Ortopezilor din Moldova. Dr. Doru Baltag, directorul medical al Spitalului de Recuperare, a spus că participarea la eveniment este una internaţională. AGERPRES/(A-Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Cea de-a VI-a Conferinţă Naţională de Scleroză Multiplă Aproximativ 200 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi, începând de joi, la Iaşi,să participe la cea de-a VI-a Conferinţă Naţională de Scleroză Multiplă, a declarat miercuri, prof.univ.dr. Cristian Dinu Popescu, preşedintele Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului de Recuperare.
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Iaşi: Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la membrii echipajului SMURD decedaţi în Republica Moldova Sute de cadre medicale, personal SMURD, ISU şi de la alte instituţii au venit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a-şi lua rămas bun de la cei trei membri ai echipajului elicopterului SMURD care au murit în timpul unei intervenţii de salvare efectuate joi în Republica Moldova.
Iaşi: Manifestări ştiinţifice dedicate medicinii dentare Studenţi şi specialişti din ţară şi străinătate participă, în perioada 19-21 noiembrie, la manifestările ştiinţifice organizate în cadrul celei de-a XIX a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară din Iaşi şi, respectiv, a VII -a ediţie a Congresului Internaţional al Asociaţiei Dentare Române Pentru...
Iaşi: Manifestări ştiinţifice dedicate medicinei dentare Studenţi şi specialişti din ţară şi din străinătate participă, în perioada 19-21 noiembrie, la manifestările ştiinţifice organizate în cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară din Iaşi şi, respectiv, a VII-a ediţie a Congresului Internaţional al Asociaţiei Dentare Române...
Iaşi: Actualităţile în recuperarea cardiovasculară, subiect de dezbateri în cadrul Zilelor Spitalului de Recuperare Peste 300 de persoane din ţară şi Republica Moldova, specializate în afecţiuni cardiovasculare, s-au întâlnit marţi la Iaşi pentru a discuta despre actualităţile din domeniu, în cadrul manifestărilor ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XII-a ediţii a Zilelor spitalului de Recuperare Iaşi, eveniment...