Cele mai citite
 


Călăraşi: Substaţie SMURD, inaugurată joi la Borcea
joi, 5 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va fi inaugurată joi în comuna Borcea în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, şi a inspectorului general al IGSU, colonel Marcel Sorin Lucaciu.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Barbu Ştirbei' al judeţului Călăraşi, plutonier major Ovidiu Tătăranu, a declarat miercuri pentru AGERPRES că staţia va fi dotată cu o autospecială SMURD şi va avea cinsprezece angajaţi. Aceasta va deservi aproximativ 30.000 de locuitori din cele patru localităţi din zonă.
În judeţul Călăraşi funcţionează în prezent patru substaţii SMURD care sunt amplasate în localităţile Călăraşi, Dragalina, Lehliu Gară şi Olteniţa.
'Mai avem în vedere înfiinţarea a încă două substaţii SMURD pe raţa judeţului Călăraşi. La momentul acela vom putea spune că vom acoperi absolut tot judeţul din punctul de vedere al asigurării serviciului mobil de urgenţă. Acestea vor fi înfiinţate în localităţile Chiselet şi Budeşti', a mai spus Ovidiu Tătăranu. AGERPRES/(A-Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: O nouă substaţie SMURD va fi inaugurată la Olteniţa O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va fi inaugurată sâmbătă, la ora 11,00 în municipiul Olteniţa, la eveniment fiind aşteptat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii doctor Raed Arafat.
Harghita: SMURD Gheorgheni a fost operaţionalizat în prezenţa Ministrului Apărării Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Gheorgheni a fost operaţionalizat, sâmbătă, în prezenţa ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a şefului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), general de brigadă Ioan Baş, şi a secretarului de stat în Ministerul...
Raed Arafat: Până la sfârşitul anului nu va mai fi niciun judeţ care să nu aibă SMURD Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, vineri, cu ocazia aniversării a trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bucureşti, că unul dintre scopurile propuse până la sfârşitul anului este acela să nu mai existe niciun judeţ...
Noua substaţie SMURD de la Borcea va deservi Autostrada A2 Noua substaţie SMURD de la Borcea va deservi o zonă extrem de importantă care cuprinde şi Autostrada Soarelui A2 şi din acest punct de vedere este o realizare extraordinară a autorităţilor locale şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii...
Vaslui: SMURD inaugurat în judeţ Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Vaslui - echipaje de prim-ajutor Vaslui şi Bârlad a fost inaugurat, vineri, în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat şi a autorităţilor judeţene.
Vrancea: Raed Arafat a inaugurat SMURD Vrancea Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, vineri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.