Cele mai citite
 


Federaţia Solidaritatea Sanitară promovează o mişcare sindicală centrată pe echipă, şi nu pe lider
joi, 5 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Federaţia Solidaritatea Sanitară din România (FSSR) a transmis miercuri un comunicat prin care susţine că promovează o mişcare sindicală centrată pe echipă, şi nu pe lider, şi unde rolul dominant este deţinut de competenţa managerială.
'La federaţia noastră au aderat recent foarte multe sindicate din domeniul sanitar, care au adus cu sine peste 4.000 de noi membri numai în ultimele două săptămâni. Prin aderenţa semnificativă a atâtor organizaţii sindicale într-un timp atât de scurt, se accentuează procesul de întărire a celui de-al doilea pol sindical în sănătate şi, în mod simultan, capătă un contur tot mai pronunţat reforma sindicatelor. Noi susţinem tipul de mişcare sindicală în care cererile salariale sunt însoţite întotdeauna de soluţii fezabile pentru acoperirea lor, înscriindu-se în mod clar în conceptul echităţii sociale'. a declarat Viorel Rotilă, preşedintele FSSR.
Acesta a menţionat, totodată, că organizaţia pe care o conduce se doreşte a fi un partener credibil de dialog social, care se implică în mod competent în managementul sistemului sanitar, şi care consideră că împlinirea dorinţelor salariaţilor este strâns legată de binele pacienţilor.AGERPRES/(AS-Magdalena Tănăsescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Federaţia Solidaritatea Sanitară din România cere medicilor să suspende protestele pentru o zi Federaţia Solidaritatea Sanitară din România cere medicilor să suspende protestele pentru o zi ca urmare a demarării negocierilor cu Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat al sindicatelor.
Federaţia Solidaritatea Sanitară din România solicită medicilor să semneze contractele pentru gărzi Federaţia Solidaritatea Sanitară din România solicită medicilor care efectuează gărzi să semneze Contractele individuale de muncă cu timp parţial pentru gărzile suplimentare, se arată într-un comunicat al sindicatelor.
Comunicat de presă - Federaţia Solidaritatea Sanitară din România Asistentele medicale - cea mai dezavantajată categorie profesională. Peste 6.500 de asistente medicale s-au înscris deja la Protestul inteligent
Comunicat de presă - Federaţia 'Solidaritatea Sanitară' din România Concluziile studiului Analiza principalelor probleme ale cu care se confruntă asistentele medicale din unităţile publice de sănătate (2016)
Federaţia "Solidaritatea Sanitară" din România: Este nevoie creşterea finanţării sistemului de sănătate Federaţia "Solidaritatea Sanitară" din România susţine că este nevoie de o creştere a finanţării sistemului de sănătate prin sporirea numărului de contribuabili, mărirea contribuţiilor lor, prin alocări de la bugetul de stat şi din alte surse pentru persoanele scutite de plata contribuţiei, precum şi...
'Solidaritatea Sanitară' solicită creşteri salariale reale pentru toţi angajaţii din Sănătate Federaţia 'Solidaritatea Sanitară' din România consideră că propunerile de modificări legislative prezentate public de ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, nu reprezintă soluţii de creştere a salariilor angajaţilor din sectorul public de Sănătate şi antrenează, totodată, o serie de efecte negative...