Cele mai citite
 


Hunedoara: Femeie însărcinată, acroşată de un tren la Simeria
joi, 5 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie însărcinată în luna a opta a fost a acroşată, miercuri, de trenul InterRegio Cluj-Bucureşti, la ieşirea din gara Simeria, victima scăpând doar cu câteva răni, iar fătul nu are viaţa pusă în pericol.
Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva cu traumatisme la coloana vertebrală şi lovituri la piciorul stâng. Medicii au decis să menţină victima în spital câteva zile pentru a-i observa evoluţia stării de sănătate, dar şi pe cea a copilului.
Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au reuşit să comunice cu femeia imediat după ce victima a fost acroşată de tren. Ea le-a povestit poliţiştilor că a încercat să ajungă acasă pe o scurtătură şi a fost surprinsă de tren.
'Victima a povestit că încerca să se deplaseze spre casă pe o scurtătură, o cărare paralelă cu calea ferată. La un moment dat cărarea s-a îngustat lângă un gard, iar femeia nu a reacţionat la sirenele locomotivei trenului InterRegio 1924 Cluj-Bucureşti şi a fost acroşată. A fost aruncată la pământ şi s-a lovit. Din fericire, nu a fost aruncată sub roţile trenului, ci pe cărarea pe care mergea', a declarat inspectorul Constantin Bălţatu, de la Serviciului Poliţiei Transporturi Hunedoara.
Femeia în vârstă de 26 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean din Deva, iar aici medicii i-au aplicat îngrijirile necesare.
'Din fericire a avut noroc. A suferit un traumatism la coloana lombară, un traumatism la nivelul membrului inferior stâng, dar viaţa ei şi a fătului nu sunt puse în pericol', a dat asigurări medicul Călin Dumitrescu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.
Femeia va mai rămâne internată câteva zile. AGERPRES/(AS - Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva ar putea realiza venituri lunare de 10.000 de lei prin coplată Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva ar putea obţine venituri lunare în sumă de 10.000 de lei prin aplicarea sistemului de coplată, consiliul de administraţie stabilind o valoare de 10 lei pentru această taxă, a declarat, marţi, pentru AGERPRES directorul financiar-contabil al unităţii medicale, Vetuţa...
Hunedoara: CJ face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, unitate sanitară pe care o are în subordine, rezultatele acestui control urmând să fie făcute cunoscute la începutul lunii august, a declarat marţi vicepreşedintele CJ, Mircea Bobora.
Braşov: Femeie însărcinată în opt luni, lovită pe trecerea de pietoni O femeie însărcinată în opt luni, în vârstă de 28 de ani, se află în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă după ce a fost lovită luni, de un autoturism, pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Hunedoara: O nouă secţie de ORL a fost inaugurată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva O nouă secţie ORL a fost inaugurată, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, spaţiul fiind modernizat şi dotat cu echipamente medicale în valoare de peste 200.000 de lei, fondurile provenind din bugetul propriu al instituţiei medicale.
Hunedoara: Bolile persoanelor în vârstă încep să apară şi la tinerii de 30 de ani Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara atrag atenţia asupra faptului că anumite boli asociate, de regulă, pacienţilor cu vârsta de peste 60 de ani, au început să apară la persoane tinere, de 30-35 de ani.