Cele mai citite
 


Pensionarii au protestat la Galaţi
joi, 5 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un grup de pensionari, membri ai Alianţei Europensionarilor din România şi Asociaţiei Renaşterea Pensionarilor 2010, a participat, miercuri, la o acţiune de protest, pichetând sediul CJAS Galaţi şi al PDL Galaţi.
Potrivit liderului Alianţei Europensionarilor din România, Cristea Toader, pensionarii cer neimpozitarea pensiilor, eliminarea coplăţii în sistemul sanitar pentru pensionari şi eliminarea cotei de 5,5 la sută -CAS.
Solicitările au fost depuse, ca memoriu, la CJAS Galaţi.
Deşi ambele asociaţii de pensionari au autorizaţie pentru proteste zilnice, de la 10.00- la 14.00, Cristea Toader a spus că va relua acţiunile de protest după data de 26 aprilie, când va participa şi la o acţiune de protest la Bucureşti, la Ministerul Sănătăţii. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele CJAS Galaţi: Întâi trebuie modificată Legea Sănătăţii, apoi se poate da ordinul de desfiinţare a CJAS-urilor Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi, Elena Vrabie, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că desfiinţarea caselor judeţene şi a direcţiilor de sănătate publică (DSP) se poate face doar după ce se modifică Legea Sănătăţii.
Galaţi: 200 de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de CJAS de la începutul anului Galaţi, 27 oct/Agerpres/- Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate(CJAS) Galaţi au aplicat de la începutul anului sancţiuni unui număr de 200 de furnizori de servicii medicale, se arată într-un raport prezentat marţi de preşedintele instituţiei, Mihaela Oana Docan, în şedinţa Comisiei de Dialog...
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Galaţi: Peste 140.000 de persoane din judeţ vor primi pensii majorate Un număr de 142.250 de pensionari din judeţul Galaţi vor primi începând cu luna ianuarie bani mai mulţi, în urma majorării aplicate punctului de pensie, de la 790,7 la 830,2 lei, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii, Nicolae Zburlea.
Galaţi: Protest cu 20 de participanţi al studenţilor medicinişti Doar aproximativ 20 de studenţii medicinişti au pichetat, luni, timp de o oră, Prefectura Galaţi, în semn de solidaritate cu studenţii membri ai Uniunii Naţionale a Studenţilor din România (UNSR).
Galaţi: Adeverinţele de asigurat vor putea fi eliberate de CJAS în sistem electronic Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi, Elena Vrabie, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că instituţia intenţionează să introducă procedura de lucru în sistem electronic pentru eliberarea adeverinţelor de asigurat, scopul fiind eliminarea cozilor de la ghişee.