Cele mai citite
 


Dispozitivul care te poate proteja impotriva unei sarcini neplanificate, disponibil acum pentru toate femeile, in cadrul clinicii Marie Stopes din Bucuresti
joi, 5 aprilie 2012   ::   1 Comentarii :: :: Stiri, Obstetrica - Ginecologie
 

In luna Aprilie, Clinica Marie Stopes din Romania continua campaniile de promovare a contraceptiei cu o  oferta care are in centru dispozitivul care protejeaza femeile impotriva sarcinilor neplanificate: steriletul pe baza de cupru.  

Aceasta oferta se numeste ,,Luna Aprilie este Luna Contraceptiei de lunga durata pentru Femei- Steriletul ca optiune”, regulamentul fiind urmatorul: fiecare femeie care va ajunge in clinica cu Voucherul Promotional printat de pe website-ul www.mariestopes.ro sau de pe pagina de Facebook a organizatiei, in decursul lunii Aprilie 2012, va putea beneficia de pachetul promotional format din o consultatie ginecologica, o analiza de secretie vaginala, o analiza Chlamydia, un test Babes Papanicolau, un sterilet si o procedura de montare sterilet la pretul de 295RON, 60% reducere fata de pretul standard la procedura de montare sterilet si 30% la consultatia ginecologica. Reprezentatii Marie Stopes au declarat ca vor sustine mereu contraceptia de lunga durata, steriletul fiind o optiune foarte buna pentru femeile din Romania. In pachet sunt incluse si trei analize de baza extrem de importante pentru sanatatea femeii (analiza de secretie vaginala, analiza Chlamydia, testul Babes Papanicolau) reprezentantii clinicii declarand ca atunci cand o femeie doreste sa recurga la metoda de contraceptie prin sterilet trebuie ca toate analizele sa fie in regula, atestand lipsa oricarei infectii. Acest pachet promotional este destinat tuturor femeilor care timp de pana la 10 ani doresc sa stie ca sunt protejate impotriva unei sarcini neplanificate.
 
Despre Marie Stopes Romania
Marie Stopes Romania este singura clinica de renume international din Bucuresti in care clientele pot regasi toate informatiile, tratamentele si procedurile necesare lor din domeniul planificarii familiale.

  

Notare
Comentarii
de mela
Am facut o rana pe col de la sterilet de toata frumusetea......acum tb sa umblu pe la medici sa o cauterizez.Un an de zile ,atat am tinut steriletul.
In schimb ,recomand tuturor femeilor sa faca testul papanicolau regulat!!!

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Republicanii abordează subiecte precum contracepţia şi religia, un teren minat pentru ei Candidaţii la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale din 2012 calcă pe teren minat atunci când vorbesc despre religie sau contracepţie, subiecte uneori controversate care ar putea îndepărta electoratul de centru, estimează experţi, citaţi marţi de AFP.
Pharmatex® – capsule şi Pharmatex® – cremă, beneficiile contracepției locale Pharmatex® capsule este o metodă contraceptivă locală fără limite legate de vârstă, de condiţiile fiziologice sau de o patologie medicală, fiind recomandată de Organizația Mondială a Sănătății ca metodă contraceptivă ce poate fi utilizată fără nicio restricţie medicală.
Campanie de informare cu prilejul "Zilei Mondiale a Contracepţiei" "Ziua Mondială a Contracepţiei" va fi celebrată vineri prin lansarea unei campanii de informare a populaţiei privind contracepţia, care se va derula până pe 15 octombrie, informează un comunicat de presă publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.
Campanie de informare cu prilejul 'Zilei Mondiale a Contracepţiei' "Ziua Mondială a Contracepţiei" va fi marcată vineri prin lansarea unei campanii de informare a populaţiei privind contracepţia, care se va derula până pe 15 octombrie, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.
Contraceptia hormonala: tipuri, beneficii, riscuri Ce presupune? Contraceptia hormonala este o metoda prin care se sisteaza ovulatia sau o metoda prin care se formeaza o bariera impotriva spermatozoizilor, practic ovarele sunt puse in repaus si astfel nu se produce ovulatie, deci nu are cum sa survina o sarcina.
Sondaj SECS: Rata raporturilor sexuale neprotejate este în creştere printre tinerii de pe întreg globul Bucureşti, 23 sep /Agerpres/ - Conferinţa Mondială de Contracepţie din acest an care se va încheia la 26 septembrie îşi propune să promoveze în lume ca fiecare sarcină să fie o sarcină dorită, a declarat joi, în conferinţă de presă, dr. Borbala Koo, directorul executiv al Societăţii de Educaţie Contraceptivă...