Cele mai citite
 


Avocatul Medicului – o nouă instituție pe piața medicală din România .
joi, 5 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Cu ocazia Zilei Europene a Medicului, Medcenter a participat la o conferință organizată de Sănătatea Media Group, conferință ce a avut ca scop înființarea unei noi instituții dedicată apărării drepturilor medicilor -  Avocatul Medicului.  

Ziua Europeană a Medicului, celebrată pe data de 30 martie, a fost sărbătorită pentru prima dată în România în cadrul conferinței organizate de Sănătatea Media Group pe tema problemelor stringente cu care se confruntă astăzi medicii români.
 
Având drept parteneri Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor şi Colegiul Medicilor din Bucureşti, evenimentul a reunit nume importante ale vieții medicale românești care au discutat despre situația actuală a medicului român și despre Avocatul Medicului, instituția nou înființată în cadrul evenimentului.
 
Compania Medcenter s-a alăturat instituțiilor prezente la eveniment, susținând astfel importanța respectării drepturilor medicilor, deopotrivă cu cele ale pacienților. Pentru că cea mai mare parte a colectivului Medcenter este formată din personal medical specializat iar capitalul uman este esențial în evoluția noastră, Medcenter își acordă sprijinul în problemele cu care aceștia se confruntă. Alături de noi au fost prezenți și reprezentanții portalului de sănătate Medipedia, susținând astfel cauza evenimentului.   
 
Despre Medcenter
 
Cu peste 14 ani de experienţă în domeniu, cu o structură de peste 40 de clinici  şi laboratoare în întreaga ţară, Medcenter reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale de pe piaţa naţională şi regională, având cel mai accelerat ritm de dezvoltare.   La sfârşitul anului 2011 compania noastră a înregistrat peste 4 milioane de analize efectuate iar la momentul actual numărăm în jur de 75.000 de pacienţi lunar care beneficiază de planurile de sănătate MEDCENTER.

 

www.medcenter.ro 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Universitatea "Carol Davila" va sprijini un proiect de formare şi dezvoltare a unei şcoli de excelenţă în chirurgie pediatrică Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti va sprijini iniţiativa Districtului Rotary 2241 România şi Republica Moldova de formare şi dezvoltare a unei şcoli de excelenţă în domeniul chirurgiei pediatrice, domeniu medical care nu este încă suficient dezvoltat în România, informează...
Medcenter - un nou concept al serviciilor medicale din România Medcenter, unul dintre cei mai importanţi furnizori de pe piaţa medicală naţională şi regională, marchează o premieră naţională printr-un nou concept al serviciilor medicale din România. Centrul de Excelenţă în Medicină de Laborator şi Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter reunesc sub...
Mureş: Congres de medicină şi farmacie cu ocazia a 50 de ani de relaţii diplomatice între România şi Iordania Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş, Universitatea din Amman şi Prinţesa Muna al-Hussein organizează la Târgu Mureş, în luna mai, a VI-a ediţie a Congresului Româno-Iordanian, ocazie cu care se va aniversa şi împlinirea a 50 de ani de relaţii diplomatice între România şi Iordania.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie Grigore T Popa Iaşi Profesorul universitar doctor Alessandro Frigiola este, din 1990, chirurg sef la una dintre institutiile de elită ale medicinii europene, Clinica San Donato din Milano, Italia.
Premieră în domeniul medical! - Gynera este singura clinică de fertilizare in vitro din România premiată cu Aur la New York Quality Summit Award Pe 26 Mai 2014, a avut loc la New York a 28-a convenţie “International Quality Summit” a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de ţări, alături de lideri din diferite domenii, personalităţi academice şi reprezentanţi diplomatici. În...
Peste 230 de cadre medicale, specializate în cadrul unui proiect european accesat de UMF Târgu Mureş Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş, în parteneriat cu Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IBCvT) Târgu Mureş şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Iuliu Haţieganu' din Cluj-Napoca, va specializa în domeniul cardiologiei cardiovasculare pediatrice şi specialităţi...