Cele mai citite
 


Covasna: SMURD, peste 400 de apeluri în două luni
vineri, 6 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a înregistrat 441 de apeluri în primele două luni de funcţionare.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Covasna, plt. Marian-Marius Tolvaj, cele mai multe solicitări le-a avut SMURD Sfântu Gheorghe, care a intervenit în 249 de cazuri, o medie de aproximativ patru pe zi, urmat de Târgu Secuiesc, circa trei cazuri zilnic şi Întorsura Buzăului, un apel pe zi.
Judeţul Covasna a primit la sfârşitul anului trecut trei ambulanţe SMURD de la Ministerul Sănătăţii, iar serviciul a devenit operaţional începând cu data de 1 februarie.
SMURD Covasna face parte integrată din Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Dr. Fogolyan Kristof' Sfântu Gheorghe, fiind coordonat de dr. Camelia Mîndru şi poate fi apelat prin intermediul numărului de urgenţă 112. AGERPRES/(AS - Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: ISU a primit trei ambulanţe SMURD; serviciul va deveni operational anul viitor Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a preluat luni trei ambulanţe care vor intra în dotarea Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), ce va deveni operaţional la nivel de judeţ începând de anul viitor.
Covasna: SMURD aniversează un an de la înfiinţare Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Covasna aniversează un an de la înfiinţare, perioadă în care a avut aproape 2200 de intervenţii.
SMURD a devenit operaţional în judeţul Covasna Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a devenit operaţional începând cu data de 1 februarie şi în judeţul Covasna, iar în prima zi a avut trei intervenţii.
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...
Covasna: Inaugurarea SMURD, în prezenţa ministrului Sănătăţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Covasna va fi inaugurat oficial vineri, la Sfântu Gheorghe, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ladislau Rittli, şi a subsecretarului de stat Raed Arafat.
ISU Alba, implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba este implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene, având ca obiective îmbunătăţirea managementului şi gestionării eficiente a situaţiilor de urgenţă şi creşterea siguranţei cetăţenilor, a declarat, joi, inspectorul şef al ISU, colonel...