Cele mai citite
 


Descindere a procurorilor DNA la Institutul de Cardiologie Iaşi
vineri, 6 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ofiţerii DNA au descins joi dimineaţă în biroul managerului Institutului de Boli Cardiovasculare "George Georgescu" din Iaşi, Grigore Tinică. La scurt timp a intrat şi avocatul acestuia Ionel Nechita.
Accesul în spital este oprit.
Se pare că acest control vizează modul în care au fost efectuate deconturile cerute la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru intervenţii cardiovasculare. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Proiect privind înfiinţarea unui Centru de Boli Cardiovasculare;capacitatea de cazare să crească de la 130 la 400 de paturi Reprezentanţii Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi doresc să îşi extindă activitatea, prin înfiinţarea unui Centru de Boli Cardiovasculare, astfel încât capacitatea de cazare să crească de la 130 la 400 de paturi, 40 dintre acestea fiind destinate copiilor cu astfel de afecţiuni.
UPDATE Descindere a procurorilor DNA la Institutul de Cardiologie Iaşi Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au descins joi la Institutul de Boli Cardiovasculare 'George Georgescu' din Iaşi, condus de profesorul basarabean Grigore Tinică.
Iaşi: Operaţii cardiovasculare la copiii, în cadrul unui proiect derulat de UMF Medici specialişti din marile clinici ale Uniunii Europene, împreună cu medici şi asistente din Iaşi şi alte judeţe ale Regiunii de Nord Est, vor efectua, la Institutul de Boli Cardiovasculare 'Prof.dr. George I.M. Georgescu' Iaşi, 100 de intervenţii chirurgicale gratuite.
Timiş:Institutul de Cardiologie şi-a întrerupt activitatea chirurgicală din cauza lipsei de materiale Clinica de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV) Timişoara şi-a întrerupt activitatea chirurgicală, ca urmare a lipsei de materiale sanitare şi medicamente, iar pacienţii cu infarct sunt în pericol de moarte, a anunţat, luni, prof. univ. dr. Marian Gaşpar, şeful Secţiei...
Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi este audiată la DNA Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare 'George Georgescu' din Iaşi a fost chemată luni dimineaţa la audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Serviciul teritorial Iaşi.
Prima sală de operaţii hibrid din România, la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi Prima sală de operaţii hibrid din ţară a fost inaugurată, luni, la Institutul de Boli Cardiovasculare 'George I.M. Georgescu' din Iaşi, transmite corespondentul AGERPRES.