Cele mai citite
 


Gorj: Preşedintele CJ a învăţat să acorde primul ajutor
vineri, 6 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au organizat, joi, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, un curs de acordare a primului ajutor pentru reprezentanţii administraţiei publice locale şi pentru jurnalişti.
Acţiunea s-a desfăşurat la biblioteca unităţii spitaliceşti şi a durat o oră, la curs participând peste 25 de persoane, printre care preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, şi viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Ioan Roman Bărbuţi. Participanţii la curs au învăţat cum să acorde primul ajutor unei persoane rănite şi au avut la dispoziţie două manechine.
"A fost o plăcere să particip la acest curs şi chiar sunt mulţumit că am putut participa. Este o acţiune care are legătură cu Ziua Sănătăţii. Am deprins câteva manevre de la profesionişti şi oricând aceste informaţii te pot ajuta să intervii în anumite situaţii şi să salvezi viaţa cuiva, chiar şi în sânul familiei. Uneori depinde de modul de educaţie al fiecăruia salvarea unei vieţi. Cred că e bine să organizăm şi alte tipuri de cursuri care să fie benefice pentru oricine participă", a precizat preşedintele CJ Gorj, Ion Călinioiu.AGERPRES/(A - Oana Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi Ambulatoriul de specialitate se confruntă cu un mare deficit de personal spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, precum şi Ambulatoriul acestuia se confruntă cu un deficit de medici şi asistente, motiv pentru care conducerea unităţii va scoate la concurs mai multe posturi de cadre medicale, a declarat joi pentru AGERPRES directorul interimar al spitalului, Tiberiu Tătaru...
Gorj: Deficit de cadre medicale la Spitalul Judeţean; mai multe posturi sunt scoase la concurs Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs mai multe posturi de medici, asistenţi medicali şi infirmieri, unitatea medicală aflându-se în acest moment într-un impas în ceea ce priveşte asigurarea resursei umane, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Tiberiu Tătaru.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.
Gorj: Şapte medici au dat în judecată Spitalul Judeţean pentru acordarea sporului de operaţie Şapte medici ortopezi şi urologi au acţionat în instanţă spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru a obţine sporul de operaţie, după ce mai mulţi chirurgi au făcut acelaşi lucru şi au obţinut câştig de cauză, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul medical interimar al unităţii, Vasile Stănculete...
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a primit un ecograf performant pentru depistarea cancerului la sân Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a primit, în urma unei sponsorizări, un ecograf performant care ajută la descoperirea cancerului de sân, valoarea noului aparat fiind de 40.000 de dolari fără TVA, a declarat miercuri managerul unităţii medicale, Tiberiu Tătaru.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs peste 20 de posturi Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va scoate la concurs, în luna ianuarie a anului viitor, 22 de posturi, cele mai multe fiind de medic la diferite secţii ale unităţii, a declarat marţi şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul instituţiei, Dumitru Vienescu.