Cele mai citite
 


Inspectorul general al IGSU le-a mulţumit autorităţilor locale de la Borcea pentru contribuţia la substaţia SMURD
vineri, 6 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorul general al IGSU, colonel Marcel Sorin Lucaciu, le-a mulţumit joi autorităţilor locale de la Borcea pentru modul în care s-au implicat în derularea proiectului de înfiinţare a unei substaţii SMURD şi le-a cerut colegilor săi să întoarcă îndoit şi întreit efortul pe care comunitatea l-a făcut.
'Le-am cerut colegilor mei să întoarcă îndoit şi întreit acest efort pe care comunitatea l-a făcut ca ei să beneficieze de servicii mai bune şi ne bucură faptul că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă poată să vină în sprijinul cetăţeanului cu un serviciu de calitate şi pe care îl dorim şi foarte eficient. Aş spune că aşa cum funcţionează cooperarea la nivelul ministerelor, între Ministerul Administraţiei şi Internelor, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Ministerul Sănătăţii, ne bucură să constatăm că acest nivel de cooperare şi de înţelegere există şi între Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Călăraşi şi autorităţile locale şi sunt convins că valoarea adăugată acestui serviciu va fi creşterea calităţii actului medical care i se acordă cetăţeanului indiferent de situaţia în care se va afla. La sfârşitul zilei cred că cei care se vor bucura cel mai mult de înfiinţarea acestui punct de lucru rămân cetăţenii în slujba cărora a fost gândit şi a fost realizat acest serviciu SMURD şi căruia îi doresc să meargă bine şi să aibă cât mai puţine necazuri', a spus inspectorul general al IGSU, la Borcea, cu ocazia inaugurării unei noi substaţii SMURD.
O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a fost inaugurată joi în comuna Borcea în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, doctor Raed Arafat şi a inspectorului general al IGSU, colonel Marcel Sorin Lucaciu.
Staţia este dotată cu o autospecială SMURD şi are cinsprezece angajaţi. Aceasta va deservi aproximativ 30.000 de locuitori din zonă.
Pe lângă noua substaţie inaugurată la Borcea, în judeţul Călăraşi mai funcţionează alte patru substaţii SMURD care sunt amplasate în localităţile Călăraşi, Dragalina, Lehliu Gară şi Olteniţa.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Călăraşi, plutonier major Ovidiu Tătăranu, pe viitor se mai are în vedere înfiinţarea a încă două substaţii SMURD în localităţile Chiselet şi Budeşti. AGERPRES/(A-Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: O nouă substaţie SMURD va fi inaugurată la Olteniţa O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va fi inaugurată sâmbătă, la ora 11,00 în municipiul Olteniţa, la eveniment fiind aşteptat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii doctor Raed Arafat.
Călăraşi: Substaţie SMURD, inaugurată joi la Borcea O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va fi inaugurată joi în comuna Borcea în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, şi a inspectorului general al IGSU, colonel Marcel Sorin Lucaciu.
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.
Harghita: SMURD Gheorgheni a fost operaţionalizat în prezenţa Ministrului Apărării Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Gheorgheni a fost operaţionalizat, sâmbătă, în prezenţa ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a şefului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), general de brigadă Ioan Baş, şi a secretarului de stat în Ministerul...
Raed Arafat: Până la sfârşitul anului nu va mai fi niciun judeţ care să nu aibă SMURD Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, vineri, cu ocazia aniversării a trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bucureşti, că unul dintre scopurile propuse până la sfârşitul anului este acela să nu mai existe niciun judeţ...
Vaslui: SMURD inaugurat în judeţ Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Vaslui - echipaje de prim-ajutor Vaslui şi Bârlad a fost inaugurat, vineri, în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat şi a autorităţilor judeţene.