Cele mai citite
 


Ladislau Ritli: Am discutat în Guvern posibilitatea de deblocare a posturilor din sistemul sanitar
vineri, 6 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a declarat joi, la Suceava, că a discutat la Guvern posibilitatea de deblocare, în perioada următoare, a posturilor din sistemul sanitar.
''Am discutat la nivelul Guvernului posibilitatea de deblocare, în perioada următoare, a posturilor din sistemul sanitar'', a declarat ministrul Sănătăţii, într-o vizită pe care a efectuat-o la Spitalul Judeţean din Suceava, potrivit unui comunicat al MS remis AGERPRES.
Ministrul Sănătăţii a mai spus că deblocarea posturilor în sistemul de sănătate reprezintă o necesitate.
''Acest proces trebuie să se realizeze în etape, ţinând cont de prevederile bugetare'', a subliniat ministrul Ritli.
Potrivit sursei citate, în aceste zile, echipa Ministerului Sănătăţii stabileşte necesarul de posturi care urmează să fie prezentat Executivului. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Ladislau Ritli a lansat proiectul 'Buna Guvernare prin Integritate şi Responsabilitate în Sistemul de Sănatate Românesc' Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli a declarat, miercuri, cu prilejul lansării proiectului 'Buna Guvernare prin Integritate şi Responsabilitate în Sistemul de Sănatate Românesc', că este un proiect 'menit să traducă în viaţă strădaniile noastre, eforturile noastre mai vechi, de a preveni corupţia şi...
Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit cu reprezentanţii SANITAS Legea salarizării unitare, deblocarea posturilor din sistemul de sănătate, acordarea tichetelor de masă tuturor categoriilor de personal sanitar, situaţia personalului din Direcţiile de Sănătate Publică, au fost principalele teme discutate luni de ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu cu reprezentanţii...
Ministerul Sănătăţii lucrează la proiectul de lege privind scoaterea la concurs a posturilor vacante Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a anunţat, joi, la Suceava, că posturile din sistemul sanitar vor fi deblocate, precizând că, în prezent, se lucrează la un proiect privind scoaterea la concurs a posturilor vacante.
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli: Dialogul cu producătorii de medicamente continuă Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii se întâlnesc, marţi după-amiază, la Palatul Parlamentului cu producătorii de medicamente, la întâlnire urmând să participe şi directorul Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, Lucian Duţă.
Ladislau Ritli: Noua lege a sănătăţii ar putea fi finalizată până la sfârşitul acestei luni Ministrul Sănătăţii Ritli Ladislau a declarat joi, la Suceava, că noua lege a sănătăţii ar putea fi finalizată până la sfârşitul lunii aprilie.
Klaus Iohannis: Sistemul de sănătate publică are nenumărate probleme Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat luni, la Timişoara, că va discuta cu ministrul Sănătăţii despre starea sistemului sanitar public, care, în opinia sa, "are nenumărate probleme", la fel ca şi alte mari sisteme publice.