Cele mai citite
 


Mehedinţi: Farmacie la Serviciul Judeţean de Ambulanţă
vineri, 6 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O unitate farmaceutică a fost înfiinţată la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul Dumbrăvica Florescu.
Potrivit sursei citate, farmacia respectivă va asigura medicamentele necesare echipajelor de pe autoambulanţele care sunt solicitate în teritoriu pentru prestarea de servicii medicale de urgenţă.
'Fiecare echipaj este dotat cu o trusă medicală. Uneori se pleca la intervenţii fără strictul necesar de medicamente. Acum în funcţie de caz se vor lua medicamentele corespunzătoare şi în cantităţi suficiente', a precizat Florescu.
În context, şefa SJA Mehedinţi a mai arătat că prin darea în folosinţă a farmaciei calitatea actului medical efectuat în timpul intervenţiilor s-a îmbunătăţit considerabil.AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Mehedinţi: Creşte deficitul de personal la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Patru medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi au solicitat încetarea contractelor de muncă pentru că au oferte mai avantajoase de muncă în străinătate, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Dumbrăvica Florescu.
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Mehedinţi: SJA a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea a patru substaţii de ambulanţă Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a solicitat Ministerului Sănătăţii înfiinţarea unor substaţii de salvare în comunele Dubova, Gogoşu, Bâcleş şi Floreşti.
Mehedinţi: Apelurile la serviciul judeţean de ambulanţă, în creştere Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a crescut în ultimele 24 de ore cu circa 26 % faţă de zilele obişnuite, când mercurul temometrelor nu indica temperaturi ale aerului de peste 36 grade Celsius.