Cele mai citite
 


Vasile Cepoi: Casele publice de asigurări vor putea face asigurări voluntare de sănătate din acest an
vineri, 6 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casele publice de asigurări vor avea, din acest an, posibilitatea de a face asigurări voluntare de sănătate, a, joi, secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, Vasile Cepoi, într-o conferinţă de specialitate.
"Avem pregătită o Ordonanţă de Urgenţă pe care urmează să o promovăm, şi, probabil din a doua parte a acestui an, va fi posibil acest lucru.(...) Asigurarea va fi stabilită în funcţie de pachetul de servicii şi de evaluarea riscului persoanelor", a spus Cepoi.
Potrivit acestuia, omul se va putea duce la casa de asigurări la care este înscris şi poate plăti pentru un pachet suplimentar de servicii la cerere precum intervenţie plastică, servicii stomatologice sau coplată la medicamente.
"În prezent nu se pot asigura voluntar pentru un pachet suplimentar şi vrem sa creăm posibilitatea să se asigure şi la casa de asigurări", a mai spus oficialul ministerului.AGERPRES/(AS - Florin Bărbuţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Cepoi: MS lucrează la un program de completare a programului de urgenţă în secţiile din spitale În spitalele din România nu întotdeauna există toate resursele necesare pentru finalizarea unui caz de politraumă, iar din acest motiv Ministerul Sănătăţii lucrează la un program de completare a programului de urgenţă în secţiile din spitale, a anunţat, vineri, la Târgu Mureş, ministrul Vasile Cepoi...
Ministerul Sănătăţii va susţine de la bugetul de stat cheltuielile necesare pentru producerea cardului naţional Ministerul Sănătăţii va susţine de la bugetul de stat cheltuielile necesare pentru producerea cardului naţional de asigurări sociale de sănătate, precum şi scutirea cetăţenilor de la plata acestui document, se arată într-un comunicat de presă.
Guvern: 13 unităţi sanitare transferate din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Ministerului Sănătăţii Guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă privind transferul a 13 unităţi sanitare din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Ministerului Sănătăţii, precum şi desfiinţarea Casei Asigurărilor de Sănătate a MT şi preluarea activităţii acesteia de către Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate...
Dr Rafila consideră că activitatea MS şi a CNAS referitoare la programale naţionale de sănătate ar trebui individualizate, în 2013 Activitatea Ministerului Sănătăţii şi a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate ar trebui individualizate în anul 2013, a afirmat marţi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii conf. Alexandru Rafila cu prilejul lansării proiectului "Mecanisme de consultare între autorităţi şi asociaţiile de pacienţi"...
Vasile Cepoi: Reorganizarea sistemului de asigurări de sănătate este soluţia pentru creşterea eficienţei lui (interviu) Ministrul Sănătăţii, conf. dr. Vasile Cepoi, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că desfiinţarea sistemului de asigurări nu este o soluţie, ci reorganizarea acestuia, care ar putea creşte eficienţa lui.
Vasile Cepoi: Este în strategia Ministerului Sănătăţii de a face cele opt spitale de urgenţă Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că ministerul are o strategie de construire a opt spitale regionale de urgenţă şi că studiază două posibilităţi de finanţare, fonduri europene şi accesarea unor fonduri de investiţii internaţionale...