Cele mai citite
 


Victor Ponta: Moţiunea de cenzură este ultimul moment când parlamentarii Puterii pot veni la USL
vineri, 6 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Moţiunea de cenzură pe care Opoziţia o depune pe data de 17 aprilie este ultimul moment al adevărului când parlamentarii Puterii mai pot veni în rândurile USL, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.
'Ochiurile plasei (USL, n.r.) sunt destul de mici', a afirmat Ponta.
Liderul social-democraţilor se află la Timişoara pentru a-l prezenta pe noul coleg de partid, deputatul Gheorghe Ciobanu, care a demisionat, miercuri, din PDL.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că pe 17 aprilie Opoziţia va depune o moţiune de cenzură pe tema Facultăţii de Medicină şi Farmacie în limba maghiară din Universitatea Târgu Mureş. AGERPRES/(A-Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Deputatul Florin Buicu (PSD): Subiectul UMF Târgu Mureş readus pe tapet, legat de alegerile din Ungaria Secretarul Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor, dr. Florin Buicu, a arătat luni, într-o declaraţie politică, că tema Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş a fost din nou adusă în atenţia opiniei publice, că subiectul este legat de alegerile din Ungaria, care nu...
UMF Târgu Mureş a lansat campania 'Adoptă o inimă de copil', în cadrul 'Zilelor inimii' Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, lansarea campaniei 'Adoptă o inimă de copil', în cadrul evenimentelor 'Zilelor inimii', organizate în colaborare cu Institutul de Urgenţă pentru Boli Ca...
Târgu Mureş: Transplant de cord la un pacient care a mai suferit în trecut o operaţie pe cord deschis O echipă multidisciplinară condusă de şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a efectuat vineri al cincilea transplant de inimă din acest an, la un bărbat în vârstă de 38 de ani din judeţul Arad...
Mureş:Filiala PSD cere demisia primarului Dorin Florea pentru 'eşecul politic' în problema UMF Conducerea PSD Mureş a cerut, marţi, demisia primarului din Târgu Mureş, dr. Dorin Florea, ca urmare a 'eşecului politic şi administrativ' în problema Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF).
Mureş: PSD le cere parlamentarilor PDL din judeţ să susţină moţiunea de cenzură Preşedintele PSD Târgu Mureş, dr. Dragoş Popa, a solicitat, luni, parlamentarilor PDL din judeţul Mureş să susţină moţiunea de cenzură referitoare la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş şi să nu recurgă la acea 'formă de laşitate', de a se prezenta la dezbateri dar să nu voteze.
Dragoş Popa (PSD): Legea Educaţiei a permis tensiuni etnice în cadrul UMF Târgu Mureş Preşedintele PSD Târgu Mureş, dr. Dragoş Popa, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Legea Educaţiei, în forma în care a fost generată de Guvern a permis crearea de tensiuni etnice în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş.