Cele mai citite
 


Whitney Houston: medicii legişti evocă o supradoză de droguri
vineri, 6 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starul pop american Whitney Houston ar fi decedat după ce a înghiţit un cocteil de droguri şi alcool, au afirmat medicii legişti din Los Angeles în raportul lor final, precizând că în camera ei a fost descoperită cocaină.
Corpul fără viaţă al cântăreţei de 48 de ani a fost descoperit la 11 februarie în cada de baie a camerei sale din hotelul de lux Beverly Hilton, au declarat legiştii într-un raport complet asupra morţii cântăreţei, după publicarea la sfârşitul lunii martie a unui raport preliminar.

Ea "ar fi decedat din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente şi alcool", subliniază documentul de 42 de pagini, adăugând că niciun indiciu asupra unei eventuale crime nu a fost descoperit la locul faptei.

Cântăreţei îi curgea un firicel de sânge din nas şi în cameră a fost descoperită cocaină, adaugă raportul.

După moartea ei, la ceremonia de acordare a Premiilor Grammy la Staples Center din Los Angeles, crema industriei muzicale i-a adus un omagiu cântăreţei, supranumită "The Voice".

Starul a dominat scena muzicii pop şi soul în anii '80 şi '90, vânzând aproape 170 de milioane de discuri, aminteşte AFP. În culmea gloriei, ea a jucat alături de Kevin Costner în filmul "The Bodyguard" /1992/.

La o săptămână după moartea ei, însuşi Kevin Costner, dar şi Stevie Wonder sau Alicia Keys i-au adus un omagiu la ceremonia funebră organizată în Newark, oraşul natal al starului, în apropiere de New York.AGERPRES/(Sorin Calciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raportul european privind drogurile: Consumul de heroină şi cocaină, în declin; sunt înlocuite de substanţele noi Consumul de heroină şi cocaină are tendinţe clare de declin, se arată în Raportul european privind drogurile 2014, realizat de către Observatorul European de Droguri şi Toxicomanii (EMCDDA) şi lansat marţi de Agenţia Naţională Antidrog (ANA).
Raport elaborat de OEDT: Un sfert dintre adulţii europeni au consumat droguri ilegale Cel puţin 85 de milioane de adulţi europeni au consumat un drog ilegal într-un anumit moment din viaţa lor, ceea ce înseamnă un sfert din populaţia adultă a Europei, relevă Raportul european privind drogurile elaborat de Observatorul European de Droguri şi Toxicomanie (OEDT) şi lansat marţi.
Raport ANA: Urgenţele medicale cauzate de consumul de droguri sunt mai multe la bărbaţi decât la femei Cazurile de urgenţe medicale apărute ca urmare a consumului de droguri ilicite au cunoscut anul trecut o pondere crescută în rândul bărbaţilor - 80,9%, comparativ cu femeile - 19,1%, relevă Raportul naţional privind situaţia drogurilor pe anul 2012 lansat joi de ANA.
Raport OEDT: România, ţara cu prevalenţa cea mai mică la consumul de cocaină, canabis şi ecstasy România este ţara europeană cu prevalenţa cea mai redusă în ceea ce priveşte consumul de cocaină, canabis şi ecstasy, atât referitor la consumul în ultimul an, cât şi la cel în ultima lună, relevă raportul publicat marţi la Lisabona de Observatorul European pentru Droguri şi Toxicomanie (OEDT).
Drogurile consumate în Europa, din ce în ce mai nocive, potrivit unui raport OEDT Drogurile consumate în Europa sunt din ce în ce mai nocive pentru sănătate, potrivit unui raport anual difuzat de Observatorul European pentru Droguri şi Toxicomanie (OEDT), relatează AFP.
Cel puţin 85 de milioane de europeni au consumat în viaţa lor un drog ilegal (raport) Cel puţin 85 de milioane de adulţi europeni au consumat un drog ilegal într-un anumit moment din viaţa lor, respectiv un sfert din populaţia adultă a Europei. În România, mai puţin de un adult din zece a consumat droguri pe parcursul vieţii, spre deosebire de ţări precum Danemarca, Franţa şi Marea Britanie...