Cele mai citite
 


Comisii de verificare a activităţii la Direcţia de Infrastructură a PMB, Administraţia Străzilor şi ALPAB
sâmbătă, 7 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii majoritari din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti au votat vineri formarea a trei comisii pentru analizarea activităţii desfăşurate de Direcţia de Infrastructură din cadrul Primăriei Capitalei, de Administraţia Străzilor şi ALPAB.
Comisiile de control au între 5 şi 7 membri, reprezentanţi ai CGMB.
De asemenea, un alt punct de pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei CGMB şi aprobat a vizat operarea unor schimbări în Consiliile de administraţie la nivelul Spitalelor Colţea, Elias şi Foişor, în urma vacantării unor locuri.
CGMB s-a reunit vineri în şedinţă pentru a discuta două proiecte de hotărâre care vizează transmiterea din administrarea Consiliului General al Capitalei în administrarea Consiliului Local al Sectorului 6 a terenului situat în Bd. Timişoara nr.10, sector 6, în vederea amenajării unui parc şi a unor locuri de parcare, respectiv împuternicirea Consiliului Local al Sectorului 6 de a hotărî cu privire la cooperarea, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, cu Asociaţia AHAVA, în vederea finanţării şi implementării în comun a proiectului ''Spital Social Sfântul Nectarie''.
Din lipsă de cvorum, proiectul de transfer al terenului din bd. Timişoara nu a fost aprobat, membrii PSD şi PNL absentând de la această şedinţă.
În schimb cel privind Spitalul Social Sfântul Nectarie a fost adoptat cu majoritate de voturi. AGERPRES/(AS - Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Posturile de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, suplimentate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman va avea în 2013 un număr de 667 de posturi, cu 12 mai multe decât în anul precedent, în urma unei hotărâri a Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, instituţia publică în subordinea căreia se află.
Progamul social ''RABLA pentru aparate auditive'' în sectorul 6 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în parteneriat cu Fundaţia ''România, Ţara mea'' şi cu sprijinul Centrului Medical ''Audio-optica'', anunţă desfăşurarea, în perioada noiembrie - decembrie 2010, a programului social ''Rabla pentru aparate auditive''.
Olt: Direcţia pentru Protecţia Copilului a depus un denunţ împotriva tatălui "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt a depus, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, un denunţ împotriva lui Iulian Stroe, tatăl "micului Hercule", acuzat de rele tratamente aplicate minorului din cauză că bărbatul îşi determină copiii să facă exerciţii...
Olt:Anchetă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în cazul "micului Hercule" Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt s-a autosesizat şi a început o anchetă în cazul copilului în vârstă de 8 ani, din comuna Icoana, cunoscut drept "micul Hercule" datorită performanţelor sale sportive, pentru a stabili dacă minorul a fost afectat de antrenamentele...
Victor Ponta cere scuze, în numele Guvernului, pentru incidentele de la DGASPC Prahova Premierul Victor Ponta şi-a cerut miercuri scuze, în numele Guvernului, pentru situaţia apărută la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova, unde două femei care doreau să îşi depună dosarul de încadrare în gradul de handicap au avut nevoie de intervenţia medicilor...
Timiş: DGASPC a demarat campania 'Păstrează-ţi copilăria!', împotriva sarcinilor nedorite la minore Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş organizează, în perioada 25-31 mai, campania 'Păstrează-ţi copilăria!', pentru responsabilizarea şi sensibilizarea cu privire la fenomenul sarcinilor nedorite la fetele minore şi a prevenţiei abandonului copiilor în spitale...