Cele mai citite
 


Prahova: Cinci din cei şase răniţi în explozia de la Petrobrazi rămân internaţi
sâmbătă, 7 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci din cele şase persoane care au fost rănite în explozia produsă, vineri, la Rafinăria Petrobrazi din municipiul Ploieşti rămân internate în spital, acestea având arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei şi mâinilor.
Potrivit medicului Dumitru Ionaşcu de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cei cinci au arsuri pe o suprafaţă de 3-5% din corp, unul dintre ei având leziuni de gradul III la nivelul feţei.
'Trei dintre pacienţi au arsuri de gradul II la nivelul feţei şi mâinilor, un altul are arsuri de gradul II doar la nivelul feţei, iar un altul de gradul III tot la nivelul feţei', a spus Ionaşcu.
Cea de-a şasea persoană rănită prezintă o iritaţie la nivelul ochilor, astfel încât a fost trimisă la un consult oftalmologic şi cel mai probabil nu va fi internată.
O explozie neurmată de incendiu a avut loc, vineri, la Rafinăria Petrobrazi din municipiul Ploieşti, în urma deflagraţiei şase persoane fiind rănite.
Potrivit prefectului de Prahova, Adrian Dobre, incidentul s-a petrecut în timp ce muncitorii curăţau o conductă industrială.
Cauzele exacte ale producerii exploziei vor fi stabilite în urma cercetărilor care vor fi efectuate de o comisie formată din reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova şi ai rafinăriei. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au solidarizat cu chirurgul Dan Oprea Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti s-au solidarizat, joi, cu acuzaţiile grave ale chirurgului Dan Oprea privind condiţiile din spital, care au dus şi la efectuarea la unitatea medicală a unei anchete a Ministerului Sănătăţii..
Prahova: Prinţul Paul, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Prinţul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziţii, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Prahova: Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti nu a introdus coplata Ploieşti, 1 apr /Agerpres/- Cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, nu a introdus, luni, coplata, preşedintele Consiliului de Administraţie al spitalului, Mirela Neagu, afirmând că această taxă va fi aplicată după semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate...
Prahova: Anchetă internă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în paralel cu cea a Ministerul Sănătăţii Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a demarat o anchetă care se desfăşoară în paralel cu cea dispusă, marţi, de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, în urma declaraţiilor unui medic primar de chirurgie generală apărute în presă privind condiţiile în care se desfăşoară activitatea...
Prahova: Explozie urmată de incendiu la o casă din comuna Băneşti O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică la o casă particulară din comuna prahoveană Băneşti, o persoană care a suferit arsuri fiind transportată la spital.