Cele mai citite
 


Videanu: Prigoană are şansă la Primăria Capitalei, Oprescu poate fi bătut cu propriile arme
sâmbătă, 7 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Silviu Prigoană are şansă în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, iar Sorin Oprescu poate fi bătut cu "propriile arme".
"Silviu Prigoană mi se pare un om mult mai realist în ceea ce înseamnă problemele Bucureştiului. Cred că are calităţi manageriale mult mai bune decât le-a avut domnul Sorin Oprescu. Sigur, sunt şi aspecte pe care putem să le discutăm, dar eu cred că Silviu Prigoană are o şansă pe care şi-o joacă în mod onest", a declarat fostul primar general al Capitalei.
Potrivit lui Adriean Videanu, în cazul în care Silviu Prigoană va câştiga Primăria Capitalei, va trebui să continue ceea ce el a prezentat la sfârşitul mandatului său, în 2008, ''ca bilanţ şi ca strategie de perspectivă de dezvoltare a Bucureştiului".
''Este perfect valabilă (strategia de dezvoltare -n.r.) în Capitală, cu mici amendamente, pentru că din păcate am pierdut patru ani. Cu alte cuvinte, oferta pe care domnul Silviu Prigoană trebuie să o facă, din punctul meu de vedere, este reînnodarea procesului de modernizare a Bucureştiului din anul 2008 şi să nu rămână spectator la administrarea unor proiecte care deja au fost începute înainte", a declarat Adriean Videanu.
El spune că edilul-şef al Capitalei, Sorin Oprescu, nu este imposibil de învins în cursa electorală şi nu-l consideră imbatabil.
"Din păcate analiza pe care o fac oamenii nu este una profundă. Şi anume să judeci pe om după faptele lui şi nu după vorbele lui. De multe ori, vorbele meşteşugite spuse de unul sau altul încântă audienţa. Există o încredere a bucureştenilor în domnul Sorin Oprescu, dar eu cred că nu este imposibil de bătut. Sorin Oprescu poate fi bătut chiar cu armele domniei sale, dacă-l aduci în problematica Bucureştiului pe care nu o cunoaşte, dacă intri pe proiectele de care are nevoie Bucureştiul, de viziune", a declarat Adriean Videanu.
Fostul primar general a dat ca exemplu faptul că Oprescu nu a început un proiect de pasaj subteran demarat de el, cel care urma să continue pasajul Basarab şi să degreveze intersecţiile de la Răzoare şi Leu.
"Acestea sunt proiectele pe care trebuie să le facă. Să continue cu managementul traficului. (...) Sunt lucruri care ţin de viziunea de dezvoltare a unui oraş", a afirmat Videanu.
Întrebat dacă totuşi a remarcat vreun proiect de investiţie demarat de Sorin Oprescu, Videanu a recunoscut că există.
"Sincer, are. Aviatorilor, Charles de Gaulle, Prezan, proiecte pe care nu le-a terminat. Şi investiţiile pe care le-a făcut în spitale. Sun onest şi recunosc acest lucru", a declarat Adriean Videanu. AGERPRES/ (A - Daniel Florea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu anunţă crearea unui Serviciu de Ambulanţă în subordinea PMB Primarul general Sorin Oprescu a anunţat joi la o conferinţă de presă că intenţionează să creeze pe lângă Primăria Capitalei un sistem de ambulanţă, complementar celui deja existent.
Silviu Prigoană acuză faptul că Sorin Oprescu face declaraţii inacceptabile în timpul campaniei electorale Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de primarul general privind acordarea de tichete pentru servicii medicale vârstnicilor este un lucru inacceptabil, având în vedere că "este interzis să faci aşa ceva în campania electorală"...
Viceprimarul Mircea Raicu: Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată Primăria Capitalei riscă să rămână în incapacitate de plată dacă primarul general, Sorin Oprescu, nu va corecta bugetul municipalităţii, aşa cum a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pe 28 februarie, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Capitalei Mircea...
Oprescu cere voie judecătorilor să se interneze în spital, pentru investigaţii medicale Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri că a depus la Tribunalul Bucureşti o solicitare prin care cere permisiunea din partea instanţei de a se interna în spital, în vederea efectuării unor investigaţii medicale.
Oprescu: Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, care a participat luni la conferinţa Grupului Intersectorial de Lucru, înfiinţat la nivelul municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Reţeaua Oraşelor Sănătoase...
Marius Savu: Primarul Oprescu ia în calcul demiterea managementului de la Giuleşti Directorul general al Administraţiei Spitalelor de la Primăria Capitalei, Marius Savu, a declarat miercuri că a avut o discuţie primarul general legată de o eventuală demitere a managementului de la Maternitatea Giuleşti.