Cele mai citite
 


Vrancea: SMURD, operaţional în toate staţiile de pompieri
sâmbătă, 7 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul SMURD a devenit operaţional, vineri, la toate cele patru unităţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.
Ultimele două echipaje de prim ajutor pentru staţiile de pompieri Vidra şi Panciu au fost operaţionalizate în cadrul unei ceremonii derulate la sediul ISU din Focşani.
Iniţial, la ceremonie trebuiau să participe şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, alături de inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Marcel Sorin Lucaciu, însă cei doi nu au mai sosit din cauza unei modificări de ultim moment în program.
Au fost prezenţi prefectul Sorin Hornea, şefi de instituţii publice deconcentrate, directorii spitalelor din Panciu şi Vidra.
Locotenent colonelul Flaviu Chiscop, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, a afirmat că în judeţ SMURD a fost operaţionalizat pe data de 5 februarie 2010. Până pe data de 31 marie, 4.163 de persoane au fost ajutate în momente dificile de paramedicii din echipajele SMURD.
"Cele două echipaje de prim ajutor calificate vor funcţiona în cadrul Staţiilor de Pompieri Vidra şi Panciu, serviciul devenind astfel, operaţional la nivelul tuturor celor patru unităţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. Vom depune toate eforturile pentru buna desfăşurare şi funcţionare a activităţii SMURD şi pentru creşterea nivelului de siguranţă a cetăţenilor", a afirmat locotenent colonel Flaviu Chiscop. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Raed Arafat a inaugurat SMURD Vrancea Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, vineri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.
Vrancea: În cei patru ani de la înfiinţare echipajele SMURD din judeţ au înregistrat 6.419 misiuni SMURD Vrancea a marcat miercuri patru ani de la înfiinţare, perioadă în care echipajele sale au participat la 6.419 misiuni, a declarat pentru AGERPRES locotenent colonelul Flaviu Dorel Chiscop, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Anghel Saligny.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Vrancea: Trei ambulanţe SMURD pentru ISU Trei ambulanţe SMURD au ajuns, luni, în Vrancea şi vor intra în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.