Cele mai citite
 


UNPR şi-a lansat candidaţii la primăriile de sector
duminică, 8 aprilie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Uniunea Naţională pentru Progresul României şi-a lansat, vineri, la Palatul Copiilor, candidaţii la primăriile de sector ale Capitalei, în prezenţa a circa 1.000 de simpatizanţi.
La Sectorul 1 va intra în cursa electorală Liviu Goncea, care a declarat cu această ocazie că este gata să schimbe imaginea actuală a acestei zone.
"Noi nu de ducem la primărie să vopsim garduri şi să punem panseluţe. Ne ducem pentru a recupera cele 1.000 de ha de pământ unde vom construi un oraş modern. (..) Asta vreau, asta fac, cu toţii o facem", a spus el.
Candidatul UNPR la Sectorul 2 a fost nominalizat actualul primar Neculai Onţanu, favorit în sondaje.
Actualul edil a spus că doreşte un nou mandat la Primăria sectorului 2 pentru că are proiecte de continuat.
"Am în gând să construim 3.548 locuinţe împreună cu MApN, să continui dezvoltarea zonelor verzi şi parcuri pentru a ajunge la norma europeană. Voi construi peste 10.000 locuri de parcare, voi continua să previn infracţionalitatea de pe stradă sau pieţe. Am un puternic program social destinat persoanelor cu dizabilităţi. (...) Acestea sunt motivele pentru care vreau să candidez din nou, vă asigur că vom câştiga detaşat. Sunt sigur de această victorie", a punctat Onţanu.
În Sectorul 3, a fost anunţat Iulian Popescu, acesta spunând că va urma exemplul lui Onţanu în ceea ce trebuie făcut pentru cetăţeni.
Potrivit acestuia, locuitorii din sectorul 3 au nevoie în special de un spital public de urgenţă.
"E singurul sector fără spital. UNPR sector 3 a desfăşurat o acţiune cu populaţia pentru construirea şi demararea unui spital public. Cele peste 50 de mii de semnături ne arată că lucrul acesta este foarte util. Dorim blocuri reabilitate termic, ne interesează siguranţa cetăţeanului, a copiilor. Dorim un program de construire de creşte şi grădiniţe pentru că există o lipsă acută de asemenea instituţii. Toate şcolile să fie dotate cu cabinete medicale, ne interesează siguranţa copiilor şi starea lor de sănătate. Dorim crearea unui sistem de asistenţă socială performant pentru persoanele cu nevoi speciale. Dorim rezolvarea câinilor fără stăpân o problemă nerezolvată de mulţi ani în Bucureşti. A trecut vremea vorbelor, avem modele, urmează să ne respectăm cuvântul astfel încât populaţia să fie mulţumită", a spus Popescu.
Reprezentantul UNPR Sectorul 4 care se va lansa în cursa electorală este Răzvan Costache, care s-a arătat total "dezamăgit, chiar deranjat" de actuala administraţie locală.
El a lansat un atac la adresa primarului Cristian Popescu Piedone, pe care l-a calificat "primarul panseluţă".
"Sunt trist, chiar deranjat în legătură cu destinul acestui sector care din nefericire este strâns legat de o persoană, de un aventurier politic. Spune domnia sa că îşi respectă cetăţenii, dar cum, râzând de ei o dată la 6 luni atunci când acrobatic reuşeşte să schimbe radical promisiunea sa politică? Ce nu se schimbă la domnul primar Piedone este insistenţa sa cu care plantează panseluţe", a spus acesta.
Pentru Sectorul 5 va candida Corin Romanescu, care îşi propune să îl învingă pe actualul primar Marian Vanghelie.
"Îl aveţi în faţa dvs pe cel care-l va învinge pe Vanghelie în Sectorul 5. Consider această candidatură un gest de necesitate. Mesajul cetăţenilor din sectorul 5 este mereu acelaşi, scăpaţi-ne de Vanghelie. Le răspund acum. O voi face dacă mă susţineţi. Voi aduce ordinea şi curăţenia în sectorul 5. (..) Sunt hotărât să stau în Primăria sectorului 5 cinci mandate. Îl bat pe Vanghelie la ce vrea el, când vrea. Îl bat şi la barbut dacă trebuie. Câştigăm Primăria sectorului 5 şi apoi ne apucăm de treabă. Timp de 3 luni voi face curăţenie. Vin la Primăria sectorului 5 să fac curăţenie, acesta este mesajul meu", a afirmat Romanescu, de la tribuna conferinţei de lansare a candidaţilor la alegerile locale.
Candidatul pentru Sectorul 6, Constantin Tomescu, îşi propune să câştige lupta electorală pentru primărie.
"Promit că voi merge la luptă să câştig. Avem un bun comun, democraţia, fără de care nu am fi discutat deschis pe scena politică. Sunt conştient că lupta nu va fi uşoară, dar am curajul să înfrunt criza şi să găsesc soluţii. Interesul cetăţenilor din Sectorul 6 este mai presus de orice interes politic, pentru mine. Meschinăria politicii populiste nu se găseşte şi nu se va găsi niciodată pe agenda mea politică. (...) Veritabilul meu adversar nu are nume, faţă şi totuşi guvernează, este mizeria de pe străzi, ignoranţa faţă de învăţământ ori nepăsarea cu care se cheltuie banul public", a susţinut acesta. AGERPRES/(AS - Cristina Tatu, Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Samusocial din România oferă asistenţă socială şi medicală de urgenţă pentru aproximativ 5.000 de oameni ai străzii Samusocial din România oferă asistenţă socială şi medicală de urgenţă pentru aproximativ 5.000 de oameni ai străzii din Capitală, a declarat, pentru AGERPRES, directorul executiv al asociaţiei, Sabina Nicolae.
Ministerul Muncii intenţionează să recupereze beneficii de asistenţă socială plătite necuvenit în sumă de 30,75 milioane lei Ministerul Muncii a iniţiat un proiect de Ordonanţă de Urgenţă în vederea recuperării sumei de 30,75 milioane lei, reprezentând beneficii de asistenţă socială plătite necuvenit, fără ca acestora să le fie aplicate dobânzi şi penalităţi de întârziere sau majorări de întârziere.
Braşov: Serviciu de Urgenţă prin SMS 113, pentru persoane cu dizabilitaţi de auz şi/sau de vorbire Persoanele cu dizabilităţi de auz şi/sau vorbire din judeţul Braşov şi Covasna vor avea posibilitatea apelării unui Serviciu de urgenţă prin SMS, la numărul 113, au anunţat joi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, şeful Oficiului Judeţean de Telecomunicaţii Speciale Braşov, col. Mihai Şovăială...
Buşoi propune construirea unui mare spital de urgenţă în Bucureşti şi reconsolidarea clădirilor cu risc seismic Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, desemnat candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei, propune construirea unui spital de urgenţă în Bucureşti care să fie cel mai mare din estul Europei şi demararea unui program privind consolidarea clădirilor cu risc seismic.
Cluj: Societatea civilă propune măsuri împotriva exodului medicilor Construirea Spitalului Regional de Urgenţă, transformarea de către primărie în locuinţe sociale pentru tinerii medici a spaţiilor locative neutilizate sau a apartamentelor preluate de bănci şi iniţierea de către municipalitate a unor proiecte legislative ar fi câteva dintre măsurile care pot să diminueze...